F1 Challenge - un nou joc oficial de Formula 1 disponibil doar pentru iPhone şi iPad

de Daniel Popescu
Marti, 22.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Codemasters a lansat F1 Challenge, un joc de Formula 1 disponibil numai pentru iPhone şi iPad care cuprinde piloţii, echipele şi circuitele din sezonul 2012 al Formulei 1.

Esential 10 lei este pretul aproximativ al noului joc F1 Challenge
2012 este sezonul abordat in noul joc F1 Challenge
Fanii Formulei 1 au la dispoziţie începând din această săptămână un nou joc cu piloţii şi echipele oficiale ale competiţiei.

Dedicat celor care vor să intre în pielea pilotului favorit inclusiv atunci când sunt departe de calculator şi de jocul F1 2013, F1 Challenge este un nou titlu dezvoltat de producătorul Codemasters disponibil exclusiv pe platformele mobile iPhone şi iPad.

Spre deosebire de versiunea completă F1 2013, F1 Challenge mizează pe Mari Premii de scurtă durată cu până la 12 monoposturi şi pe alte peste 90 de evenimente, printre care se numără curse simple, dueluri între piloţi şi stabilirea unui anumit timp pe circuit.

Controlul jocului se realizează doar pe baza gesturilor touch pe ecran: pentru a vira trebuie doar să apeşi ecranul cu degetul în direcţia dorită, iar pentru a activa sistemul KERS trebuie să faci un simplu tap.

Principalul dezavantaj al jocului este că acesta cuprinde piloţii, echipele şi circuitele din sezonul 2012 al Formulei 1, deşi sezonul 2013 se va încheia peste aproximativ o lună. Jocul este disponibil în App Store şi costă 2.99 USD (aproximativ 10 lei).

Codemasters a publicat şi un trailer pentru noul joc dezvoltat pentru această platformă: 

Via Formula1

Comentarii (1)

  • GrosJan
    daca tot am timp mai bine pc si volan. La astea cum "pilotezi", din taste? Si vedere din avion? Si chiar si cel de pc nefiind simulator feeling-ul e aproape 0. Si F1 2002 de la ISI il bate rau la capitolul asta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru