F1 2014 va fi cel mai uşor joc din seria Codemasters dedicata Formulei 1

de Daniel Popescu
Miercuri, 01.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Codemasters a dezvăluit implementarea unui modul foarte uşor pentru jocul F1 2014, care va fi lansat în luna octombrie, pentru a putea fi utilizat indiferent de nivelul de experienţă.

Codemasters a publicat miercuri noi informaţii cu privire la F1 2014, jocul oficial al Formulei 1 care va apărea în 17 octombrie pe platformele PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Astfel, producătorul a implementat un mod de joc numit "Very easy" (foarte uşor), care se va adresa utilizatorilor care nu au experienţă în jocurile cu monoposturi de Formula 1. Aceştia vor putea concura la un nivel competitiv chiar dacă nu au experienţă şi vor putea trece cu uşurinţă peste sesiunile de antrenamente şi calificări, fără să fie nevoiţi să aştepte un anumit interval de timp.

Pe de altă parte, utilizatorii experimentaţi vor avea în continuare posibilitatea de a parcurge integral toate sesiunile şi de a juca pe un mod dificil pentru a-şi etala calităţile. Detaliile despre aceste noutăţi au fost evidenţiate şi într-un nou trailer pentru F1 2014 care arată câteva elemente de gameplay:

Codemasters a anunţat deja că versiunea F1 2015 a jocului oficial al Formulei 1 va fi lansată anul viitor pentru plaformele PC, Xbox One şi PlayStation 4.

Comentarii (1)

  • ma intreb daca sunt masinile cu adevarat diferite fata de anul trecut. Din 2010 de cand a aparut jocul nu erau necesare prea multe modificari ca sa aduci jocul la zi. dar in 2014 masinile sunt mult diferite fata de cele din 2010 sau 2013
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru