Video: Primul trailer pentru jocul F1 2014, care va fi lansat în 17 octombrie

de Daniel Popescu
Joi, 31.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Codemasters a publicat primul trailer pentru noul joc F1 2014, care va fi lansat în 17 octombrie. Producătorul a anunţat detalii şi despre F1 2015.

Esential 3 este numarul platformelor pe care poate fi jucat F1 2014: PC, XBOX 360 si PlayStation 3
Fanii Formulei 1 mai au de aşteptat aproape trei luni pentru a pune la încercare jocul oficial al competiţiei cu piloţii şi echipele sezonului 2014.

Codemasters, producătorul care deţine licenţa pentru jocul oficial al Formulei 1, a prezentat joi primul trailer pentru F1 2014, care va fi disponibil începând 17 octombrie pe platformele PC, XBOX 360 şi PlayStation 3.

Din punct de vedere grafic nu există noutăţi majore, însă fanii vor avea la dispoziţie noile monoposturi echipate cu motoare turbo V6 de 1.6 litri şi sistem ERS.

Cea mai importantă noutate este un nou sistem de evaluare a abilităţilor. Practic, software-ul va calcula abilităţile tale de pilotaj în funcţie de modul în care concurezi şi va modifica gradul de dificultate pentru a obţine performanţe mai bune în curse. Pentru ca acest lucru să nu-i deranjeze pe jucătorii veterani, Codemasters le oferă posibilitatea de a elimina toate sistemele de automatizare.

Iată primul trailer pentru noul joc F1 2014:

De asemenea, Codemasters a anunţat detalii şi despre F1 2015, jocul care se va baza pe sezonul 2015 al Formulei 1.

Acesta va apărea mai devreme decât precedentele titluri şi va primi update-uri digitale în cazul în care apar schimbări în componenţa echipelor. F1 2015 va fi disponibil pe PC şi pe noua generaţie de console, cel mai probabil XBOX One şi PlayStation 4.

Via Codemasters

Comentarii (6)

  • GrosJan
    e acelasi joc, adus la zi cu echipele si regulamentul etc. Grafica e buna dar cam atat. Nu e un simulator deci nu voi pierde prea mult timp cu el. Apoi circuitele sunt facute fara laser scan sau macar gps. In poze arata bine dar cand rulezi, circuitul nu mai seamana cu cel real, nu are o geometrie apropiata macar. Vorbesc de jocul in variantele pana la 2013, dar nu s-a schimbat nimic in sensul asta, cum spuneam e acelasi joc. Dar imi aduc aminte cum jucam gp2 si imi doream un joc precum acesta asa ca presupun ca ar trebui sa fiu multumit.

    "Practic, software-ul va calcula abilităţile tale de pilotaj în funcţie de modul în care concurezi şi va modifica gradul de dificultate pentru a obţine performanţe mai bune în curse"

    haha. O sa astepte ai-ul pe marginea pistei daca player-ul pleaca la arat?
    2 0
  • luc 47
    nu s-a anuntat daca vor mai fi monoposturi din trecut. si din pacate banuiesc ca nu vor mai fi, fiindca anul trecut pe asta s-a bazat mai mult la marketing... :( mai voiam sa vad si eu cum se simte in niste masini de f1 mai vechi, dar nu cred ca or sa mai faca.
    1 0
  • Una peste alta e un joc de 7,5, din punctul meu de vedere. Ar trebui sa introduca si ei turul de formare si safety car-ul sa iasa mai des. Apoi,ar putea s-o lase mai moale cu penalizarile. La fiecare atingere a altor concurenti deja esti penalizat. Ar putea simula si un podium de premiere iar pentru o cursa obisnuita, ar putea adauga si circuitele care au fost in perioada 2010-2013 (Istanbul, Valencia, Korea, India, etc)
    2 0
  • Si inca o chestie, ar trebui introduse 3 sesiunide antrenamente, daca tot se vrea a fi simulator.
    2 0
  • eu le am pe toate patru si dupa cum spune GrosJan,probabil va fi un update la celelalte,cat despre masini clasice nu cred ca vom mai vedea,oricum nici in 2013 nu au aparut piloti gen Piquet,Senna si alti piloti reprezentativi ai anilor 80'.F1 championship edition realizat deSony este si acum peste Codemaster.
    0 0
  • GrosJan
    "simulare" se refera la fizica masinii, sa raspunda masina cat mai aproape de versiunea reala la un anumit input al utilizatorului. Mai tine si de circuite ca daca nu sunt chiar bine facute degeaba ai fizica la masina daca coarda e (sa-i zic) anormala.
    Fete la start sau a treia sesiune de antrenamente nu tin de simulare ci de gameplay as zice. Daca se vrea simulator .... nu se vrea si de asta nici nu e. Dar sunt destule altele asa ca nu ar fi paguba, decat daca consideri paguba ca a cumparat drepturile de a face jocul oficial de F1 un producator care nu se ocupa de simulatoare - Codemasters.

    Legat de penalizari, in cursele online pe simulatoare iti rupi masina la coliziuni, asa ca nu este ceva anormal ca majoritatea participantilor sa nu se loveasca deloc in curse destul de lungi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru