Video: Circuitul de la Soci, dezvăluit în noul joc F1 2014

de Daniel Popescu
Miercuri, 03.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Codemasters a publicat un clip video care îl prezintă pe Daniil Kvyat la volanul monopostului Toro Rosso pe noul circuit de la Soci, care va găzdui Marele Premiu al Rusiei în luna octombrie.

Sebastian Vettel a fost primul pilot care a parcurs un tur de pistă pe noul circuit de la Soci, însă evenimentul a avut loc la volanul unei maşini de serie Infiniţi, astfel că anumite aspecte precum abordarea virajelor nu au fost foarte reprezentative.

Codemasters prezintă însă fanilor o perspectivă reală a unui monopost de Formula 1 pe circuitul de la Soci, printr-o simulare cu Daniil Kvyat de la Toro Rosso.



Ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Rusiei este programată în 12 octombrie, însă desfăşurarea acesteia este în dubiu din cauza conflictului din Ucraina.

Potrivit presei internaţionale, Uniunea Europeană şi Statele Unite vor anunţa vineri noi sancţiuni economice împotriva Rusiei, printre care se numără şi recomandarea de a boicota orice eveniment sportiv din această ţară. În această categorie ar intra şi cursa de Formula 1, dar şi Cupa Mondială de fotbal din 2018. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru