Video: Vettel a efectuat un tur pe noul circuit de la Soci

de Daniel Popescu
Marti, 26.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a efectuat luni un tur pe noul circuit de la Soci, gazda Marelui Premiu al Rusiei din luna octombrie. Germanul a concurat la volanul unei maşini de serie Infiniti Q50.

Sebastian Vettel a devenit primul pilot care experimentează noul circuit de la Soci, care a primit recent licenţa FIA pentru a putea organiza Marele Premiu al Rusiei programat pentru 12 octombrie.

Pilotul Red Bull Racing nu a efectuat însă demonstraţia la volanul unui monopost de Formula 1, ci cu o maşină de serie Infiniti Q50 a sponsorului oficial al echipei sale. Germanul afirmă că circuitul pare să fie provocator pentru un monopost de Formula 1 prin prisma configuraţiei virajelor sale.

"Astăzi am pilotat pentru prima oară pe versiunea completă a circuitului de la Soci cu un Infiniti Q50. Are o configuratie interesantă cu viraje rapide şi secţiuni tehnice. Va reprezenta o provocare uriaşă într-un monopost de Formula 1 şi aştept cu nerăbdare să revin aici în octombrie", a declarat el. 

Comentarii (8)

  • E chiar un circuit minunat cu viraje de mare viteza largi si cu multe lini drepte.Aici se vor vedea piloti talentati care au curaj.Mercedes si celelalte echipe care utilizeaza motoarele lor vor fi in avantaj
    2 0
  • Un fel de Abu Dhabi. Numai asfalt peste tot. Nu am vazut nici macar o portiune de pamant. Ce frumoase erau candva circuitele cu gazon pe margine, unde fiecare depasire a limitelor circuitului ii costa pe piloti secunde pierdute. Acum toate circuitele devin un spatiu urias de asfalt.
    14 0
  • @ferr1
    Ma mir ca ai spus ceva legat de subiect pentru prima oara
    2 2
  • Nu puteau sa faca si ei o inregistrare ca lumea, se aude mai tare zgomotul de la vant decat motorul masinii
    6 0
  • automarket
    Din nou?De ce imi stergeti comentariile?Prea mari fani alonso?Parca nu e democratie ,trebuie ca toti sa fie feraristi
    0 0
  • Marian
    Ca sa gumesc un pic, prima data a facut Ricci un tur dar mergea prea repede si nu se vedea nimic pe circuit. Go Vettel!
    6 1
  • saab88
    iar triseaza Vettel,are cateva tute in plus la Soci fata de ceilalti piloti! :))
    1 1
  • saab88
    cateva ture!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru