F1 CHAMP 2009: O noua abordare

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 16.03.2009
Automarket va explica modul in care este abordat si gestionat concursul F1 CHAMP in editia din acest an.

Concursul F1 CHAMP 2009 a debutat luni pe Automarket odata cu punctarea primelor stiri legate de ultimele evenimente din lumea Formulei 1. Spre deosebire de anii anteriori, editia 2009 vine cu cateva schimbari majore in ceea ce priveste designul si structura meniurilor.

In acest sens, Automarket va propune un mod de abordare mult mai intuitiv si eficient pentru concurs, astfel incat pagina de start a sectiunii de Formula 1 a fost impartita in doua parti distincte:

- sectiunea Stiri Formula 1, care va cuprinde zilnic cele mai importante stiri din competitie;

- sectiunea FLUX F1 CHAMP, care va cuprinde toate stirile ce vor fi punctate in concursul F1 CHAMP.

Modul in care sunt prezentate informatiile punctate in F1 CHAMP este insa radical diferit fata de anii precedenti. Stirile punctate in F1 CHAMP cuprind titlul, un scurt rezumat al stirii, punctele aferente itemilor implicati in stire si link catre sursa externa de pe care a fost preluata stirea.

Motivele care au stat la baza acestei schimbari sunt legate atat de dorinta de a publica intr-un timp cat mai scurt stirile punctate in F1 CHAMP, cat mai ales punctarea tuturor stirilor de Formula 1 din ziua respectiva.

Astfel, noul format este cel mai potrivit pentru a elimina divergentele din anii precedenti legate de nepublicarea unor stiri mai putin valoaroase. Nu putem garanta ca absolut toate stirile care apar pe sursele externe vor fi punctate in F1 CHAMP, insa vom face tot posibilul ca acest lucru sa se intample in fiecare zi.

Lista tuturor stirilor punctate in F1 CHAMP poate fi accesata direct prin intermediul meniului FLUX F1 CHAMP din cadrul box-ului F1 CHAMP situat in partea stanga a paginii de start.

Pe de alta parte, audienta sectiunii de Formula 1 a portalului Automarket este formata atat din useri care participa activ in F1 CHAMP, cat si din vizitatori fideli care din diverse motive sunt interesati numai de stirile si noutatile din jurul acestei competitii, fara a participa efectiv in concurs.

Intrucat si aceasta categorie de useri este foarte importanta pentru noi, am considerat ca este necesar ca acesti useri sa beneficieze de o sectiune dedicata exclusiv informatiilor despre Formula 1, aceasta sectiune urmand sa beneficieze de un usor facelift in ceea ce priveste caracterul redactional.

Astfel, sectiunea Stiri Formula 1 va cuprinde cele mai importante stiri din competitie explicate pe larg, precum si analize detaliate despre performantele pilotilor si echipelor in Marile Premii.

In acest mod incercam sa sporim gradul de informare pentru fanii Formula 1, pe langa stirile cu care v-am obisnuit pana in prezent.

Speram ca noul format sa aduca o mai mare usurinta in utilizarea portalului atat pentru utilizatorii care participa in F1 CHAMP 2009 cat si pentru vizitatorii care citesc Automarket pentru informatiile legate de lumea Formulei 1.

Comentarii (4)

  • @admin..
    nu stiu dak o sa aduca usurinta...cred k mai mult ne incurca...parerea mea...
    0 0
  • @daniel
    Clasamentele cand apar?
    0 0
  • @jondaniel
    Au aparut deja. Verifica meniul F1 CHAMP din stanga ;)
    0 0
  • ok
    nu observasem. Ma asteptam sa apara si in pagina cu "echipa mea"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru