F1 CHAMP: Asaltul final pentru cursa de la Hungaroring

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 29.10.2009
Dacia Logan Team si horted sunt singurii useri care pastreaza sanse reale de a castiga concursul F1 CHAMP 2009 si o excursie de doua persoane la Marele Premiu al Ungariei din 2010.

Cea de-a treia editie a concursului F1 CHAMP se apropie vertiginos de final, userii fiind in fata ultimului weekend de cursa din acest sezon.

Cu mai putin de 24 de ore inainte de inceperea ultimelor evenimente oficiale, situatia din clasamentul general sugereaza ca numai doi concurenti au ramas cu sanse reale la primul loc.

Dupa ce anul trecut s-a clasat pe locul 2, userul Dacia Logan Team este foarte aproape de a-si adjudeca victoria in aceasta editie, acesta fiind pe primul loc al clasamentului cu un avans de aproape 400 de puncte in fata userului horted. Cu toate acestea, situatia este departe de a fi clarificata intrucat ultima cursa se desfasoara pe noul circuit de la Abu Dhabi, iar predictiile sunt dificil de realizat in special pentru antrenamente si calificari. Pe de alta parte, sectiunea de pariuri se poate dovedi decisiva si de aceasta data, intrucat mizele inspirate pot aduce puncte pretioase pentru ambii concurenti.

Cei doi useri s-au detasat decisiv fata de crismar56, castigatorul F1 CHAMP de anul trecut ocupand locul 3 la o distanta de peste 2.000 de puncte fata de lider.

Va reamintim ca marele premiu al concursului F1 CHAMP 2009 este o excursie de doua persoane la Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei din sezonul 2010, in timp ce ocupantii locurilor 2-20 din clasamentul general vor intra in posesia unui tricou F1 CHAMP - Automarket Team.

Echipa Automarket ureaza mult succes tuturor participantilor in ultima etapa a sezonului.

Comentarii (7)

  • bafta...
    ...celor doi. Sa castige cel mai bun.
    0 0
  • Succes baieti
    poate ne intalnim la Hungaroring ca merg si eu la anu :D..bafta
    0 0
  • Multa bafta
    celor care mai au sanse la castigarea campionatului F1 Champ 2009! Fetele lui Kimi il vor saluta pe Hungaroring la anu'!
    0 0
  • felicitari
    de pe acum, la Hungaorring nu o sa ajung sper la Hockenheim sa vad ceva, numai bine
    0 0
  • @ally_great
    sigur ca mergem.speram sa fie Kimi in F1 sa avem pe cine sa sustinem :) are galerie numeroasa oricum :))
    0 0
  • :)
    Mult succes amandurora, eu din pacate nu am mai avut timp liber pt a ma ocupa suficient de acest joc si am cazut pe 50+... daca aveam timp sa ma ocup terminam in top 20 cred:). Oricum mult succes tuturor in ultima etapa si felicitari echipei automarket.ro pt toate eforturile depuse.
    0 0
  • :)
    Am si eu un sfat pentru organizatorii concursului: dacă ve-ţi mai organiza acest concurs şi anul viitor vă rog să măriţi premiile în bani pentru primii 3 clasaţi in fiecare etapă cum a fost şi anul trecut. Iar pentru marele premiu aş sugera o destinaţie mai bună pt câştigător. Mult succes în ultima etapă şi să ne aşezăm la start şi anul viitor!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru