F1 CHAMP: Castigatorii etapei a 17-a

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.11.2009
Va prezentam lista castigatorilor din cadrul celei de-a 17-a etape a concursului F1 CHAMP.

Ultima cursa din acest sezon a produs numeroase schimbari in clasamentul de etapa al concursului F1 CHAMP fata de situatia de dupa calificari.

Userii care au riscat mizand pe o victorie a lui Sebastian Vettel au urcat foarte multe pozitii si, in cele din urma, si-au adjudecat si primele pozitii, in detrimentul celor care au optat pentru Lewis Hamilton.

In cele din urma, userul DEMOnick-F1 si-a trecut in cont primul loc, fiind favorizat si de alegerea inspirata a celorlalti doi piloti din concurs: Nick Heidfeld si Kamui Kobayashi.

ANUNT FOARTE IMPORTANT: Castigatorii etapei a 17-a a concursului F1 CHAMP trebuie sa confirme premiul obtinut in termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa f1champ@automarket.ro. Mailul trebuie sa aiba subiectul "Castigator F1 CHAMP - Etapa 17" si sa contina urmatoarele date: nume, prenume, adresa completa (inclusiv codul postal), numarul de telefon, precum si marimea tricoului F1 CHAMP (M, L, sau XL).

Castigatorii care nu isi revendica premiul in termenul de 10 zile nu vor mai avea dreptul sa intre in posesia acestuia.

Clasamentul complet al celei de-a 17-a etape poate fi vizualizat aici.

Iata lista castigatorilor celei de-a 17-a etape a concursului F1 CHAMP 2009:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  DEMOnick-F1
 3268  200 RON
 2  sarpele cu ochelari
 3219  Tricou F1 Champ
 3  B.U.
 3106  Tricou F1 Champ
 4  Alice
 3046  Tricou F1 Champ
 5  FERRARI1
 3030  Tricou F1 Champ

 

Iata si echipa castigatorului din ziua cursei:

Platinum driver: Sebastian Vettel
Gold driver: Nick Heidfeld
Silver driver: Kamui Kobayashi

Platinum manager: Ross Brawn
Gold manager: Mario Theissen
Silver manager: Vijay Mallya

Platinum team: Red Bull Racing
Gold team: BMW Sauber
Silver team: Force India F1

Comentarii (9)

  • Punctaje gresit pentru cele 2 clasamente...
    Am observat un calcul gresit, cel putin pentru clasamentul de etapa. Va rog sa mai verificati inca o data aceste calcule. Punctajul pe care echipa mea la obtinut in cursa nu este real cu cel pe care il fac prin insumarea punctelor acordate itemilor folositi.
    0 0
  • @admin
    nu stiu de ce mai specificati marimea tricoului ca oricum nu se resprecta:)
    0 0
  • Verificare puncte acordate in cursa
    Nu vreau sa par insistent, dar echipa mea nu putea sa primeasca 967 puncte cu itemii selectati inaintea cursei. Punctele reale au fost de 671, asa cum au afisate duminica cu acea eroare de program (ma refer doar la punctele acumulate in cursa). Va fac cunoscute aceste lucruri, deoarece cred ca se va modifica astfel si clasamentul general final ! Am observat ca s-au publicat aceste clasamente, insa asa mi-au rezultat mie si in acest moment sunt intr-o pozitie perdanta la general, ceea ce nu cred ca este adevarat !
    0 0
  • Dani ...
    asa e cum spune hoyad. Punctajul e total aiurea si este adunat la clasamentul general.
    0 0
  • Multumesc pentru confirmarea adevarului michelle_b...!
    Oricum este imposibil ca primii 5 castigatori sa cumuleze peste 3000 puncte si vorbesc in cunostinta de cauza. Nu aduc in discutie daca merita sau nu acele puncte, doar faptul ca sunt acordate eronat. Nu conteaza valoarea premiului sau ce reprezinta acesta, ci de principiul adevarului. Nu contesta nimeni ca s-ar fi incercat nu stiu ce "scamatorie" in ultima etapa. ci de faptul acceptarii unei erori de program si sistem. Astept finalul.
    0 0
  • Lipsa de reactie a administratorilor !
    Astept o rewactie de buna credinta din partea administratorilor... Cel putin scuze daca am dreptate sau dimpotriva... Sunt chiar mirat de aceasta lipsa de reactie... Totusi cine stie...poate mai vine vreun comunicat... Astept finalul.
    0 0
  • @daniel popescu
    Clasamentele finale de etapa si general vor ramane in forma publicata ? Mai suporta vreo corectie ? Eu ma simt penibil cu aceste intrebari..., este vorba despre respect.
    0 0
  • @hoyad
    Clasamentele vor fi actualizate in curand, alaturi de o serie de alte imbunatatiri.
    0 0
  • @daniel popescu
    Multumesc pentru raspuns.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru