F1 CHAMP: Castigatorii etapei a 5-a

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 10.05.2009
Va prezentam lista castigatorilor din cadrul celei de-a patra etapa a concursului F1 CHAMP.

Jenson Button si Sebastian Vettel s-au dovedit si in Marele Premiu al Spaniei pilotii de referinta din acest sezon de F1 CHAMP.

Pe de o parte, pilotul Brawn GP a reusit sa se impuna pe circuitul din Catalunya datorita unei strategii mai bune decat a coechipierului sau, in timp ce pilotul Red Bull Racing a fost in preferintele userilor F1 CHAMP, chiar daca coechipierul sau, Mark Webber, a terminat pe ultima treapta a podiumului.

La fel ca si in alte etape de F1 CHAMP, pariurile au reprezentat unul dintre cei mai importanti pasi spre succes, castigatorul acestei runde obtinand prima pozitie si datorita numarului de puncte obtinut in urma pariurilor.

ANUNT FOARTE IMPORTANT: Castigatorii etapei a cincea a concursului F1 CHAMP trebuie sa confirme premiul obtinut in termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa andreea.ionescu@imedia.ro. Mailul trebuie sa aiba subiectul "Castigator F1 CHAMP - Etapa 5" si sa contina urmatoarele date: nume, prenume, adresa completa (inclusiv codul postal), numarul de telefon, precum si marimea tricoului F1 CHAMP (M, L, sau XL).

Castigatorii care nu isi revendica premiul in termenul de 10 zile nu vor mai avea dreptul sa intre in posesia acestuia.

Clasamentul complet al celei de-a cincea etape poate fi vizualizat aici.

Iata lista castigatorilor celei de-a cincea etape a concursului F1 CHAMP 2009:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  Dacia Logan Team
 3064  200 RON
 2  2co
 3012  Tricou F1 Champ
 3  Sunday Drivers
 2973  Tricou F1 Champ
 4  Dobre Racing
 2954  Tricou F1 Champ
 5  KRaikkonen
 2951  Tricou F1 Champ

 

Iata echipa castigatorului in ziua cursei:

Platinum driver: Jenson Button
Gold driver: Sebastian Vettel
Silver driver: Kazuki Nakajima

Platinum manager: Martin Whitmarsh
Gold manager: Christian Horner
Silver manager: Franz Tost

Platinum team: Brawn GP
Gold team: Red Bull Racing
Silver team: Scuderia Toro Rosso

 

Comentarii (18)

  • premiile astea se dau?
    cei 200 RON se dau castigatorului?ca despre tricouri........nu cred ca vor ajunge vreodata.La mine a ajuns un tricou cu Schumacher de la un prieten din Iran (in anul 1996),iar cel de la automarket de anul trecut.........de la Bucuresti la Filiasi.......daca il aruncati pe geam si tot ajungea purtat de vant.....;).Oricum sunteti unici in ceea ce faceti si ma bucur ca ne jucam pe aici....P.S. sper sa nu va suparati rau pe comentariul acesta si sa recurgeti la ''descalificari'' ale contului meu.
    0 0
  • @ admin
    Felicitari castigatorului! Nu cred ca a avut in echipa Trulli si Toyota si a castigat locul I. Cred ca undeva e o greseala.
    0 0
  • Bravo Dacia logan team!
    excelenta etapa pentru tine...multe puncte cu pariurile!
    0 0
  • mda
    e ceva in neregula cu echipa castigatorului,inainte de cursa avea un avans de 100 de pct in fata mea,eu am prins echipa perfecta si el cu echipa asta a castigat??? ciudat,oricum felicitari celor 5 norocosi de azi :)
    0 0
  • mircea
    @madalinilinca
    Imi cer scuze personal pentru neintelegere, desi nu e vina mea.

    Trimite te rog un mail pe adresa andreea.ionescu@imedia.ro in care iti dai adresa completa, telefonul, numele, userul, data si etapa in care ai castigat si premiul pe care trebuia sa il primesti.

    O sa verificam problema si vom rezolva situatia.

    Multumesc. Mircea.
    0 0
  • @admin
    @all: Multumesc pentru felicitari. @admin: Este o greseala, nu aceasta este echipa mea castigatoare. Rog corectare. Multumesc!
    Am avut o presimtire cu CMRT al lui Barrichello :-).
    0 0
  • Felicitari
    castigatorilor. @szzsoci - L-ai simtit foarte bine pe Barrichello :D si ai cam tasnit la start din fata mea. Locul 17 nu e chiar asa rau, imi revin...asa incet, pana in noiembrie e cale lunga :))
    0 0
  • @ally_great
    Am apasat Butonul de KERS :-) si a functionat nu ca la Kimi :-). Pacat de Vettel....era in stare de mai mult astazi...
    0 0
  • eu nu pot sa cred ca la avut pe truli in echipa:|
    adica eu am avut la fel brawn button vettel redbull si nakajima...si am luat si 150 de pct pe pariuri...si am iesit pe 27 sau ceva de genu nu inteleg cum el cu truli a luat primu loc...
    0 0
  • Etapa 5 spania
    eu am adunat 1201 din itemuri plus 70cmrt+75 castigator deci total=1346,am avut echipa perfecta ,doar vettel in loc de webber,ciudat cum primul luat asa mult in fatza ,chiar si din pariuri...E ff ciudat cum unii iau avans ,eu urmaresc zilnik stirile etc .De mai ne monitorizez si fac ninste calcul;e cu capturi dovezi sa vad ce iese....
    0 0
  • Felicitari
    Felicitori castigatorului,ca doar el cred ca isi va lua premiul...cei cu tricouri nu prea sunt sanse....si eu ma numar printre multi care nu si l-au primit...
    0 0
  • clasament general & admin
    as vrea sa inteleg si eu cum se calculeaza clasamentul general,inainte de cursa eram pe locul 2 si dupa cursa am ajuns pe 3
    dupa calc mele nu se poate asa ceva:
    evil activities -2829 pct loc 30
    horted -2646 pct loc 265
    criss fi team -2779 pct loc 72 la etapa
    deci cum e posibil ca cei din fata mea la general sa aiba mai mai multe pct ca mine la general tinand cont ca la etapa am fost in fata lor?
    0 0
  • @ szzsoci
    Bine ca ai apasat butonul care a trebuit :) si mai ales, ca nu ai ramas in pana de benzina. BTW referitor la comentariul de la TVR , la caream recurs cand nu mai functiona nici un stream live, am disperat cand cei 2 nu mai conteneau cu comentariile cu privire la iubite si logodnice de piloti, iar Marinescu observase ca Massa a oprit in turul de onoare pe margine, ramanand fara benzina. Doar ca Miki & Viki, surzi si orbi au continuat balacareala. Tragic!
    0 0
  • @szzsoci
    A fost greseala mea, imi cer scuze. Am pus in artcol echipa pe care o ai in prezent.
    0 0
  • in poza de pe site-ul f1
    Nu stiu, poate mi se pare doar mie, dar intr-o poza de pe site-ul oficial F1, apare si Miki Alexandrescu, in poza cu Michael Schumacher. poate ma insel, dar mi se pare ca el e in poza.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @adi1618
    Chiar Miki Alexandrescu este in poza langa sau ma rog, incercand sa-i atraga atentia lui Schumi :)
    0 0
  • poza
    aici :)) http://farm4.static.flickr.com/3553/3520736169_feb755da79.jpg?v=0
    0 0
  • Locul 5.
    Se putea si mai sus. Data viitoare. :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru