F1 CHAMP: Castigatorii etapei a 7-a

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 07.06.2009
Va prezentam lista castigatorilor din cadrul celei de-a saptea etape a concursului F1 CHAMP.

Brawn GP si Red Bull Racing au continuat sa tina capul de afis al Formulei 1 si in Marele Premiu al Turciei. Doar Jenson Button si Sebastian Vettel au aspirat la victorie in acest weekend, care in cele din urma a revenit pilotului Brawn GP.

Chiar daca a terminat in spatele lui Mark Webber, Sebastian Vettel a fost alegerea fireasca pentru cea mai mare parte a userilor F1 CHAMP, inclusiv a castigatorului acestei etape. In plus, acesta a beneficiat si de aportul adus de Kazuki Nakajima, cel mai bine clasat pilot din grupa Silver.

Victoria userului baby_b0y din aceasta etapa se datoreaza insa si pariurilor inspirate efectuate de acesta, care i-au adus 163 de puncte, decisive in stabilirea configuratie finale a clasamentului.

Trei useri s-au pozitionat la egalitate de puncte pe locul 5, departajarea efectuandu-se, conform regulamentului, in functie de data si ora la care acestia s-au inscris in concurs. Astfel, riders on the storm si-a adjudecat premiul pus in joc pentru aceasta etapa.

Castigatorul editiei 2008 a concursului F1 CHAMP, userul crismar56, a fost prezent in acest weekend la Istanbul si a vazut pe viu Marele Premiu al Turciei, ca parte a premiului pus in joc in sezonul precedent.

ANUNT FOARTE IMPORTANT: Castigatorii etapei a saptea a concursului F1 CHAMP trebuie sa confirme premiul obtinut in termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa andreea.ionescu@imedia.ro.

Mailul trebuie sa aiba subiectul "Castigator F1 CHAMP - Etapa 7" si sa contina urmatoarele date: nume, prenume, adresa completa (inclusiv codul postal), numarul de telefon, precum si marimea tricoului F1 CHAMP (M, L, sau XL).

Castigatorii care nu isi revendica premiul in termenul de 10 zile nu vor mai avea dreptul sa intre in posesia acestuia.

Clasamentul complet al celei de-a saptea etape poate fi vizualizat aici.

Iata lista castigatorilor celei de-a saptea etape a concursului F1 CHAMP 2009:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  baby_b0y
 3012  200 RON
 2  Dacia Logan Team
 2970  Tricou F1 Champ
 3  alexa urban
 2844  Tricou F1 Champ
 4  DimagioF1
 2835  Tricou F1 Champ
 5  riders on the storm
 2816  Tricou F1 Champ

 

Iata echipa castigatorului in ziua cursei:

Platinum driver: Jenson Button
Gold driver: Sebastian Vettel
Silver driver: Kazuki Nakajima

Platinum manager: Mario Theissen
Gold manager: Frank Williams
Silver manager: Vijay Mallya

Platinum team: Brawn GP
Gold team: Red Bull Racing
Silver team: Force India F1

 

Comentarii (14)

  • multumesc
    pentru prma data castig si eu la o departajare( riders on the storm)
    0 0
  • multumesc
    pentru prma data castig si eu la o departajare( riders on the storm)
    0 0
  • scuze
    ....pentru afisari dar imi apare o eroare
    0 0
  • ehe
    data viitoare poate avem mai mult noroc:P
    0 0
  • NeoGalaxy
    @mario_popa
    Super tare, sunt curios cum arata tricoul F1 Champ. Nu prea sunt interesat de concurs, de premii sau alte chestii dar sunt curios de cum arata tricoul :) Nu am prea vazut laude pe aici pentru acest tricou. Parca mai sunt si altii de anul trecut care nici acum nu le-au primit :)
    0 0
  • tricoul F1 champ
    colega dupa comentariile de pe acest forum se pare ca vei primi un tricou inscriptionat F1 Champ produs de firma Sfantul Asteapta si livrat la Pastele cailor data postei.

    Felicitarile noastre: ale mele si ale lui fratimiu ( celalalt ocupant al pozitiei 5)
    0 0
  • :))))
    pt ca nu multa lume l-a vazut :)))))),eu am 2 de anu trecut si unu de anu asta.
    0 0
  • @antropofag
    eu ma astept sa il primesc pt k am mai castigat unul anu trecut si a venit ff repede... am fost surprins de comentariile oamenilor k nu le-au primit... imi pare rau pt fratele tau... nu e cine stie ce premiu dar faptul k am castigat.....
    0 0
  • pfff
    crazy mf
    0 0
  • ???
    oare nu ar trebui sa se schimbe grupele valorice putin.brawn n-are adversar in prima grupa si ar fi mai interesant daca alte echipe din prima grupa ar fi in a 2-a sau a 3-a si asa ar fi mai palpitant jocul.Ai avea mai multa greutate sa-ti alegi echipa ideala.de ex. bmw mclaren ferrari nu fac fata si nu cred ca o vor face in viitorul apropiat. sau cam lamurit unele lucruri si au trecut 7 etape
    0 0
  • Pt Adimni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cum de punctele castigate la pariu nu imi apar la clasamentu general??????????
    356 EBI CJ 2 +1280 +45 +1206 +3 """ 0 """" 2534

    # Pariuri: Duel piloţi 06.06 / 16:02 +53 asta am castigat nu e prima data cand punctele pariate nu imi sunt luate in considerare ????
    0 0
  • castigatori
    felicitari castigatoriilor..userul dacia logan a mers foarte bine etapa asta...cu greu am reusit sa-i tin piept..a fost o etapa narocoasa si inspirata pentru mine...dar avand experienta sezoanelor trecute am reusit sa castig etapa :) .este a doua etapa castigata de mine sezonul acesta ...dacia logan team a castigat doar o etapa...deci inainte de cursa strategic eram egal in privinta etapelor castigate in acest sezon,dar norocul a fost de partea mea...sper ca acest premiu sa ajunga mult mai repede decat cel precedent :) !Felicitari tuturor castigatoriilor,lui horica :D ca inca mai e pe locul 1 la general...si bafta in urmatoarea etapa :) !!!!
    0 0
  • tricouri
    p.s:cat despre tricourile din acest sezon..sunt mult mai senzationale si mai frumoase decat cele din sezoanele trecute...Eu cel putin,confirm ca mi-am primit toate premiile...felicitari automarket pentru acest concurs...dar pacat ca Premiile din sezonul acesta mai ales pentru locul 1,la etapa este sensibil,Sensibil mai mic,decat cele din sezoanele trecute... :(
    0 0
  • tricouri
    hmm..depinde pe ce pui tricoul ala..:))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru