F1 CHAMP: Castigatorii etapei a 9-a

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 12.07.2009
Va prezentam lista castigatorilor din cadrul celei de-a noua etape a concursului F1 CHAMP.

Dupa o cursa plina de suspans, Mark Webber si-a adjucat prima victorie din cariera, in ciuda faptului ca a fost penalizat cu un drive-through chiar in timpul cursei. Astfel, dominatia instaurata de Red Bull in Marea Britanie a continuat, iar avansul lui Jenson Button se topeste cu fiecare cursa care trece.

In concursul F1 CHAMP, Webber i-a luat locul lui Vettel drept pilot selectionat, iar pariurile s-au dovedit din nou decisive pentru stabilirea castigatorului. Ocupantul primului loc a terminat cu un avans de numai 12 puncte fata de locul 2, in contextul in care a castigat 13 puncte prin intermediul sectiunii de pariuri.

Ocupantii locurile 2 si 3 au avut un numar identic de puncte, avantajat fiind userul "maSTAR", care s-a inscris mai devreme in concurs decat userul "Fery GrandPrix". O situatie similara a fost inregistrata in privinta locurile 4 si 5.

ANUNT FOARTE IMPORTANT: Castigatorii etapei a noua a concursului F1 CHAMP trebuie sa confirme premiul obtinut in termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa andreea.ionescu@imedia.ro.

Mailul trebuie sa aiba subiectul "Castigator F1 CHAMP - Etapa 9" si sa contina urmatoarele date: nume, prenume, adresa completa (inclusiv codul postal), numarul de telefon, precum si marimea tricoului F1 CHAMP (M, L, sau XL).

Castigatorii care nu isi revendica premiul in termenul de 10 zile nu vor mai avea dreptul sa intre in posesia acestuia.

Clasamentul complet al celei de-a noua etape poate fi vizualizat aici.

Iata lista castigatorilor celei de-a noua etape a concursului F1 CHAMP 2009:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  Number One
 2881  200 RON
 2  maSTAR
 2869  Tricou F1 Champ
 3  Fery GrandPrix
 2869  Tricou F1 Champ
 4  varu
 2847  Tricou F1 Champ
 5  Mama RulZ
 2847  Tricou F1 Champ

 

Iata echipa castigatorului in ziua cursei:

Platinum driver: Jenson Button
Gold driver: Mark Webber
Silver driver: Adrian Sutil

Platinum manager: Martin Whitmarsh
Gold manager: Christian Horner
Silver manager: Vijay Mallya

Platinum team: Brawn GP
Gold team: Red Bull Racing
Silver team: Force India F1

Comentarii (7)

  • :(
    Sunteti de cacao cu premiile voastre si cu concursul vostru bazat pe stiri cu puncte!
    0 0
  • @camil_1
    frate nu pe pune nimeni sa intrii inconcurs
    0 0
  • de acord
    SUNT DE ACORD CU TINE CAMIL.....CONSTAT CU AMARACIUNE CA ACEST CONCURS SI-A CAM SCHIMBAT ROLUL! EU NU SUNT DE ACORD CU PUNCTAREA STIRILOR SI NU AM FOST DE ACORD DE LA BUN INCEPUT.....SI CRED CA IN ASENTIMENTUL MEU SUNT MULTI USERI CARE JOACA AICI DOAR DIN PASIUNE PENTRU FORMULA 1 BAZANDU-SE DOAR PE CUNOSTINTLE LOR ,INTUITIE SI NOROC.....PENTRU CA IN ACEST SPORT PANA SI PILOTII SE BAZEAZA PE HAZARD!!! ACEST POST NU VREAU SA PARA CA A UNUI FRUSTRAT...DESI POZITIA MEA IN CLASAMENTUL GENERAL (54) ZIC EU DESTUL DE BUNA, SE DATOREAZA DOAR PUNCTELOR ACUMULATE IN WEEK-END-URILE DE F1 SI FOARTE PUTINE DIN STIRI.....DIN CALCULELE FACUTE DE MINE DIFERENTA DINTRE PRIMUL SI POZITIA MEA ESTE DE APROX 2000 PUNCTE ...EXACT PUNCTELE ACUMULATE DIN STIRI......NU VREA SA ZIC CA DACA NU ERAU PUNCTELE ERAM PE PRIMUL LOC ...DAR POATE AVEAM MAI MULTE SANSE LA FINAL...AVEAM PENTRU CE SA MA BAT!!! DIN PACATE NICI EU NU AM NOROCUL CA MULTI USERI SA PETREC TOATA ZIUA IN FATA CALCULATORULUI IN GOANA DUPA PUNCTE . NU MI SE PARE CORECT CA LA ACEST JOC DE ASEMENEA ANVERGURA ,LA UN NUMAR ASA MARE DE USERI DOAR PRIMII 10 SAU POATE PUTIN MAI MULTI SA AIBE SANSE REALE LA MARELE PREMIU.SUNT DEJA LA AL TREI-LEA AN CONSECUTIV SI VREAU SA ZIC CA NU PARTICIT EXCLUSIV DOAR PT A CISTIGA...PUR SI SIMPLU DIN PASIUNE SI CA IMI PLACE ACEST GEN DE CONCURSURI...(am avust sansa sa asist la 5 mari premii pana acum turcia ,italia ,germania,ungaria si monte carlo) ASA CA NU SUNT ATAT DE DISPERAT.DAR MI SE PARE CORECT SI VREAU CA ACEST CONCURS SA SE BAZEZE DOAR PE WEEK-END-URILE F1. PENTRU USERII CARE SUNT NEMULTUMITI DE ACEST ,CA SA CITEZ..."CONCURS BAZAT PE STIRI CU PUNCTE" VA ZIC CA SUNT MULTE ALTE CONCURSURI DE ACEST GEN PE NET ,UNDE CONTEAZA DOAR PREDICTIILE VOASTRE SI CARE AU CHIAR PREMII MULT MAI ATRACTIVE (VEZI CONC. DE PE ITV,GPUPDATEMANAGER.....SI ALTE LA CARE PLATESTI DACA VREI SA JOCI DAR PREMIILE SUNT PE MASURA). ORICUM ASTA E......CINEVA AR ZICE CU-I NU-I PLACE SA NU JOACE.....AS VREA SA LE PROPUN ADMINISTRATORILOR ACESTUI JOC CA POT FACE UN JOC SEPARAT DOAR DE STIRI....UNDE CEI MAI INSPIRATI SI BUNI NAVIGATORI PE NET( cei care isi permit sa piarda tot timpul pe net) POT CONCURA.....DAR SA NU-I DEFAVORIZAM PE CEILALTI.CAT DESPRE PREMII NU VREAU SA COMENTEZ PREA MULT,INTELEG CA-I AN DE CRIZA,DAR CLICK-UL DE LA ATITIA USERI CRED CA VALOREAZA MULT MAI MULT DECAT UN TRICOU. ASA CA BAFTA TUTUROR IN SPECIAL PRIMILOR 10 SI SPER CA LA ANUL VOM AVEA CEVA MODIFICARI SI CA NU VA MAI FI UN CONCURS DE STIRI......FELICITARI CASTIGATORILOR
    0 0
  • Wow
    Am castigat :) bravo tuturor
    0 0
  • @tiib
    daca tot ai "unblat" pe la "...(am avust sansa sa asist la 5 mari premii pana acum turcia ,italia ,germania,ungaria si monte carlo) " de CAPS ai auzit vreodata ?
    0 0
  • un link interesant
    Ofer pasionatilor de F1 un link interesant.....cine stie, poate aveti noroc http://www.williamsf1.com/!!! .
    0 0
  • Felicitari!
    In special castigatorului etapei, cat si celorlalti care au intrat in top 5. Multa bafta in continuare tuturor!
    Ne vedem pe Hungaro!! Via Budapesta =))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru