F1 Champ: Câştigătorii etapei a doua

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 11.04.2011
Vă prezentăm lista câştigătorilor celei de-a doua etape din cadrul concursului F1 Champ şi clasamentul userilor calificaţi pentru Etapa Finală.

Organizatorii F1 Champ au reuşit să remedieze cu succes toate problemele de natură tehnică apărute în cadrul concursul F1 Champ pe parcursul zilei de sâmbătă.

În urma eforturilor depuse de echipa de programatori, toţi userii înscrişi în concurs au primit punctajul corect pentru Calificări - Grupa 3 Piloţi, conform selecţiei realizate iniţial. Astfel, clasamentul final al etapei a doua este corect şi redă rezultatele complete ale fiecărui user înscris în concurs.

Echipa Automarket - F1 Champ îşi cere scuze pentru problemele tehnice din această etapă şi vă mulţumeşte pentru înţelegerea de care aţi dat dovada până la remedierea situaţiei.

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT:

Câştigătorii celei de-a doua etape a concursului F1 CHAMP trebuie să confirme premiul obţinut în termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa nicu.sandoiu@imedia.ro.

Mailul trebuie să aibă subiectul "Câştigător F1 Champ - Etapa 2" şi să conţină următoarele date: nume, prenume, adresa completă (inclusiv codul poştal), numărul de telefon, precum şi mărimea tricoului F1 Champ (M, L, sau XL).

Câştigătorii care nu îşi revendică premiul în termen de 10 zile calendaristice nu vor mai avea dreptul să intre în posesia acestuia.

Clasamentul complet al etapei a doua poate fi vizualizat aici.

Iată lista câştigătorilor etapei a doua a concursului F1 CHAMP 2010:

 

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  georgehek
 8248  100 RON, medalie F1 Champ si tricou F1 Champ
 2  Emerichus  8132  Medalie F1 Champ si tricou F1 Champ
 3  popfrapol  8080  Medalie F1 Champ si tricou F1 Champ

 

Începând din acest sezon, marele câştigător al concursului F1 Champ nu mai este desemnat pe baza clasamentului general, ci prin intermediul unei Etape Finale, corespunzătoare Marelui Premiu al Braziliei. Pentru a participa în Etapa Finală, un user trebuie să se claseze pe unul dintre primele cinci locuri în oricare dintre primele 18 etape ale sezonului şi va primi un număr de puncte cu care va pleca la drum, în funcţie de locul din clasament.

Useri calificaţi în Etapa Finală după Marele Premiu al Malaeziei:

 

 Loc  User  Puncte
 1  georgehek  50
 2  Emerichus  40
 3  popfrapol  30
 4  raduiosif  20
 5  amvaloare2000
 10

 

Comentarii (15)

  • Da,ma rog...
    ...sa zicem ca ar fi clasamentul,eu unul...nu prea mai cred si inteleg nimic din concursul asta!Sunt extrem de dezmagit si nu inteleg cum se poate ca o singura etapa din 19 sa desemneze castigatorul!!!!!Mi se pare cel putin absurd!
    Prea multe greseli,prea multe selectii...trebuie sa stau cu ochii pe automarket mai rau ca pe butelie ca sa pot fi sigur ca am echipa completa inainte si dupa fiecare sesiune!!!ESTE ABERANT!!Am ales o echipa,sa ramana aia!Puneti fratilor in grupele toti pilotii,inclusiv pe cei de rezerva,si ii alegem in functie de cum se schimba aia!!!Sau dati-ne punctele cuvenite pentru cei care alearga in locul titularilor!
    Solutii sunt,totul e sa se vrea.
    Numai bine tuturor!
    12 1
  • F1 Champ
    Eu nu sunt de acord cu regula celor primi cinci castigatori ai etapei.
    Dar asta e, cand s-au afisat regulile, nu prea a comentat nimeni...
    10 0
  • daniele
    ar fii fair play sa se afiseze tuturor echipa castigatoare cine este pentru dati un vot pozitiv si vice versa cu stima
    33 0
  • @RobbyBagio
    A fost mai corect anul trecut
    Daca prinzi un loc in primii 5 in primele etape poti sa nu mai joci pana in noiembrie. Stiu o sa ziceti ca jucand mai multe etape poti acumula mai multe puncte, dar exista si sansa de a nu mai participa la nicio etapa si totusi sa fi in faza finala.
    Era mai corect regulamentul anului trecut.
    Cei mai consecventi si inspirati erau in fata in clasament.

    E totul mai ok, mai putin regulamentul. Nu se mai puncteaza consecventa, ceea ce noua ne lipseste cel mai mult. Si poate nu numai noua
    Dupa cum vezi,au fost comentarii negative inca de atunci,dar nu le ia nimeni in seama...Ai mai jos o scurta selectie din mesajele postate odata cu lansarea F1Champ 2011.

    f1 champ
    ok vin si eu cu o mica problema,sa zicem ca un anumit user termina toate etapele pe locul 6,adunand un nr foarte bun de puncte,ce se intampla cu el atunci?nu intra in marea finala?asta nu ar fi prea corect cu ce m-a incalzeste pe mine ca cineva termina o etapa in primii 5 cand altcineva termina toate etapele(teoretic vorbind)pe locul 6 dar nu primeste sansa unei finale
    17 0
  • @RobbyBagio
    Dupa cum vezi,comentarii negaive au fost.Nu prea a avut cine sa le asculte insa,deh,batalia pentru traficul pe siteuri e in floare...
    13 0
  • Clasament...
    Sper sa fie ultima eroare tehnica sau de programare care apare, deoarece nu sunt in totalitate convins ca au fost reparate toate "bug-urile" din sistem si pentru simplu motiv ca, cel putin in alte doua situatii asemanatoare din anii trecuti, nu au fost "reparate" (una fiind chiar la ultima etapa din 2009, atunci cand s-au dat peste cap pariurile...).
    Oricum echipa mea a scazut in clasament fata de cum era inainte, chiar daca am mai multe puncte.
    Felicitari lev !
    Ne revedem in China... :))
    4 0
  • regula
    nimeni nu e de acord cu regula primilor 5 clasati , pe noi de ce nu ne intreaba nimeni?... aa , noi nu suntem importanti
    4 0
  • @RobbyBagio
    fac pariu ca nici un jucator nu este de acord cu aceasta regula ... dar ce poti face? ... face parte din categoria "IMPUSE".

    @lev
    tot ce spui este cat se poate de adevarat ... cel care va termina toate cursele pe "stupidul loc 6" se va dovedi ca este un manager de duzina si foarte ghinionist in comparatie cu unul care se inscrie, participa la prima cursa, termina pe locul 5 si mai intra pe www.automarket.ro la ultima cursa. Apoi o castiga si gata ... oare crezi ca asa este normal?

    Este provocator sa mergi la Spa, pardon, sa crezi ca vei castiga pentru a putea merge la Spa .... dar, probabil se stie deja cine va merge ... PACAT! ... alta explicatie nu am pentru acest mod de organizare.
    3 0
  • Povesti..mai bine imi iau bilet..
    2 2
  • Echipa ideala
    Eu nu am primit mail cu echipa ideala pentru aceasta etapa.
    O mai primim sau e secreta?
    Dupa punctele obtinute de primii clasati, adica peste 8000, din experienta anului trecut se pare ca au avut aproape echipa perfecta (ideala).
    Vreau si eu mail cu echipa ideala pe adresa crismar59@yahoo.com
    Multumesc anticipat!
    Despre regula primilor 5 eu am comentat la momentul potrivit dar fara succes.
    Nu putem juca decat asa cum vor organizatorii.
    E un concurs si participa cine este de acord cu regulile celor ce il organizeaza. Corect!
    4 0
  • @crismar56
    De acord cu tine,participa cineva vrea.Pe mine deranjează insa pălăvrăgeala celor care se ocupă de concurs:mai tineti minte celebrul articol in care noi trebuia sa venim cu propuneri,ca vom fi ascultati,ca este un concurs pentru fani blabla....CATI dintre voi ati venit cu propunerea cu primele 5 locuri?!Asta ma seaca pe mine,mi se pare o mare ipocrizie sa spui ca facem si dregem si tinem cont si...nimic!
    Ar fi intesant sa vedem cate sugestii ale fanilor din intersezon au fost implementate in editia asta noua a F1Champ!
    salutari tuturor!
    2 0
  • @crismar
    Dar ai primit propunerea echipei din partea Automarket.... :)) A fost o experienta mai placuta decat sa vezi dupa cursa echipa ideala... :))
    Poate ai rabdarea si calculezi cate puncte ar fi strans acea echipa si pe ce loc s-ar fi aflat in etapa... :)) Poate ai o surpriza... :)) Poate sunt nesuferit.... :))
    Restul este istorie si orice vine nou, tot istorie devine... :((
    5 0
  • HRT
    Ştiţi cum e concursul F1 Champ de anul acesta? Ca şi monopostul echipei Hispania Racing Team!
    9 0
  • Felicitari castigatorilor - F1 Champ 2011 O MARE DEZAMAGIRE
    Respect F1 Champ dar regulamentul din anul acesta scârţâie... nu mi se pare de loc corect!
    Si anul trecut era un fel de “loto” ... dar ca sa te lupti pentru premiul cel mare cam trebuia sa te bati etapa de etapa ca sa faci ceva in clasamentul general, ... anul acesta cu userii clasati in “etapa finala” e “loto” curat.
    Incurajati useri care se joca din ani in pasti.
    Daca se mentine aceasta varianta cel putin un clasament general ar trebui sa faceti.
    ... bafta baieti in tot ceea ce faceti.
    7 0
  • @ hoyad @lev
    Da, asa este. Daca faceam echipa lor eram cam pe 700.
    Ideea cu medaliile a fost inca din anul cand am castigat eu concursul si am facut celebra si unica intalnire din Bucuresti a celor ce am participat in acel an la concurs.
    Pana anul acesta am spus de nenumarate ori ca trebuie sa fie premii si pentru cei clasati pe primele 3 locuri, macar in clasamentul final dar niciodata nu au fost premiati in ultimii 3 ani.
    Mereu am fost pe podium, in fiecare am, dar m-am ales doar cu o colectie impresionanta de tricouri.
    Poate reusesc si anul asta sa intru in finala dar ma cam indoiesc de asta.
    Speranta moare ultima.
    Punctele acordate celor ce castiga o etapa sunt derizorii si fara importanta mare in etapa finala cand vor fi doar vreo 80-90 de participanti din aproape 100 acum.
    Vom trai si vom vedea.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru