F1 Champ: Câştigătorii etapei a doua vor fi anunţaţi luni

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 10.04.2011
Câştigătorii celei de-a doua etape a concursului F1 Champ vor fi anunţaţi pe parcursul zilei de luni.

Clasamentul etapei a doua a concursului F1 Champ cuprinde mai multe inexactităţi din cauza unor probleme tehnice întâmpinate de organizatori pe parcursul acestui weekend.

Astfel, toate selecţiile realizate de toţi userii înscrişi în concurs pentru Calificări - Grupa 3 Piloţi au fost anulate automat de sistem din motive tehnice cu aproximativ două ore înainte de începerea sesiunii de calificări. Din acest motiv, niciun user nu a primit puncte în calificări pentru selecţia realizată iniţial în Grupa 3 Piloţi, indiferent de pilotul care a fost selectat anterior. Excepţie fac userii care au observat la timp anularea selecţiei iniţiale şi care au selectat din nou un pilot pentru Grupa 3 Piloţi.

Recalcularea punctajului pentru Calificări - Grupa 3 Piloţi se va face pe parcursul zilei de luni, motiv pentru care clasamentul etapei a doua disponibil în prezent pe site are caracter strict provizoriu şi poate suferi modificări. Clasamentul final al etapei a doua, lista câştigătorilor etapei şi lista userilor înscrişi în etapa finală vor fi publicate în cursul zilei de luni.

Echipa Automarket îşi cere scuze pentru aceste probleme şi vă mulţumeşte pentru înţelegere.

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru