F1 Champ: Câştigătorii etapei a patra

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 08.05.2011
Vă prezentăm lista câştigătorilor celei de-a patra etape din cadrul concursului F1 Champ şi clasamentul userilor calificaţi pentru Etapa Finală.

Respectând tradiţia începutului de sezon, Marele Premiu al Turciei a adus din nou punctaj maxim pentru participanţii la concursul F1 Champ care au mizat pe Sebastian Vettel şi Red Bull Racing.

De data aceasta, câştigătorul etapei nu a mai reuşit să treacă de pragul psihologic de 8000 de puncte, însă s-a apropiat foarte mult de această limită, în timp ce diferenţele dintre următorii clasaţi au fost de ordinul câtorva zeci de puncte.

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT:

Câştigătorii celei de-a patra etape a concursului F1 CHAMP trebuie să confirme premiul obţinut în termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa nicu.sandoiu@imedia.ro.

Mailul trebuie să aibă subiectul "Câştigător F1 Champ - Etapa 4" şi să conţină următoarele date: nume, prenume, adresa completă (inclusiv codul poştal), numărul de telefon, precum şi mărimea tricoului F1 Champ (M, L, sau XL). Câştigătorii care nu îşi revendică premiul în termen de 10 zile calendaristice nu vor mai avea dreptul să intre în posesia acestuia.

Iată lista câştigătorilor etapei a patra a concursului F1 CHAMP 2010:

 

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  AdrianBrasov  7974  100 RON, medalie F1 Champ si tricou F1 Champ
 2  condor  7856  Medalie F1 Champ si tricou F1 Champ
 3  OvidiuB  7832  Medalie F1 Champ si tricou F1 Champ

 

Clasamentul complet al etapei a patra poate fi vizualizat aici.

Începând din acest sezon, marele câştigător al concursului F1 Champ nu mai este desemnat pe baza clasamentului general, ci prin intermediul unei Etape Finale, corespunzătoare Marelui Premiu al Braziliei. Pentru a participa în Etapa Finală, un user trebuie să se claseze pe unul dintre primele cinci locuri în oricare dintre primele 18 etape ale sezonului şi va primi un număr de puncte cu care va pleca la drum, în funcţie de locul din clasament.

Useri calificaţi în Etapa Finală după Marele Premiu al Turciei:

 

 Loc  User  Puncte
 1  AdrianBrasov  50
 2  condor  40
 3  OvidiuB  30
 4  bursuc18  20
 5  razvan61  10

 

Lista completă a userilor calificaţi până acum în Etapa Finală este disponibilă aici.

Conform regulamentului, după Marele Premiu al Chinei componenta grupelor valorice în concursul F1 Champ se modifică conform clasamentelor generale publicate pe site-ul oficial al Formulei 1: clasament general piloţi, respectiv clasament general constructori.

Comentarii (14)

  • Felicitari castigatorilor!
    Am avut aproape inspiratia maxima in cursa aceasta. Am fost la un Kobayashi distanta de intrarea in top 5 :) Maybe next time.
    7 1
  • @Automarket
    In primul rand , felicitari castigatorilor.

    In al doilea rand , mi se pare , in continuare , putin cam ciudat ca nu se pilotii care sunt inlocuiti , in Antrenamente 1 , cu pilotii de teste , nu primesc punctele aferente. Cu alte cuvinte ne fortati sa alegem un pilot mai bun pe care nu l-am folosi in prima sesiune de antrenamente libere , si sa folosim piltoul inlocuit intr-o alta sesiune , desi nu prea are ce cauta acolo. Mi se pare ca daca un pilot este selectat in Antrenamente 1 , este printre cei mai slabi din grupa valorica in care se afla (este o parerere proprie).
    PS: in cazul in care va intrebati , da , am terminat pe 10 , si in prima sesiune de antrenamente am avut un pilot pentru care nu am primit puncte , deoarece a fost inlocuit cu cel de teste. Mi se pare ca e o regula cel putin dubioasa. Nu inteleg de ce nu putem primi punctele aferente rezultatului obtinut de pilotul de teste. Si sunt sigur ca nu sunt singurul aflat in aceasta situatie. Stiu ca s-a mai discutat despre aceasta problema , dar m-as astepta ca dupa 4 etape sa gasiti o rezolvare.
    @Ally : eu am fost la un pilot de teste distanta de top 5 :) Mai bagam o fisa peste 2 saptamani
    10 1
  • Felicitari ally_great @bursuc18
    Ai mers pe Schumi? Ai fost f aproape. Si eu am fost odata la 100 de pct dar tu ai fost mult mai aproape. Poate data viitoare dupa cum ai spus. Speram sa ne CALIFICAM pentru marea finala conform noului regulament, care mie nu imi place.
    Bursuc18 _ Felicitari pentru calificarea in MAREA FINALA!
    9 2
  • erata
    *putin cam ciudat ca pilotii ce sunt inlocuiti , in Antrenamente 1 , cu pilotii de teste , nu primesc punctele aferente
    PS: am verificat , ieseam in top 5 :( *bummer*
    6 1
  • @daniel popescu
    In clasamentul final e greu sa fie adunate punctele pentru un castigator care s-a calificat deja de 2 ori in top 5?
    Nu se va face clasamentul final prin adunarea tuturor punctelor castigate in toate etapele pana la etapa finala?
    Sunt curios cati vor reusi aceasta PERFORMANTA de a se califica de mai multe ori in top 5.
    Este vb despre razvan61 care este deja de 2 ori cu 10 pct.
    Aveati un obicei "prost" de a publica la sfarsitul unei etape ca si in antrenamente si calificari punctele primite de fiecare pilot si de echipe.
    Eu cred ca ne erau de ajutor si cred ca nu e asa greu sa publicati un astfel de clasament. Pe baza lui acordati puncte, deci exista in baza de date, doar trebuie afisat.
    Multumesc anticipat!
    7 0
  • Felicitari castigatoriilor
    Felicitari voua si mie !
    Din pacate doar locul 9 pt mine !!! yeyyyy!!!
    Am egalat ce mai buna prestatie a mea din sezonul anterior : locul 9 la monte carlo !!!
    Poate in cursa viitoare voi fi mai aproape de podium!!!
    4 0
  • @crismar
    Da. Trebuia rocada intre Kobayashi (pe care l-am folosit in calificari) cu Massa (folosit in antrenam 3). In rest mi-au iesit calculele. Daca faceam asa, intram in finala :P Mai avem etape, mai lucram la strategie.
    Mult succes in continuare tuturor!
    6 0
  • xavier
    intrebare pentru cei care au castigat .
    eu sunt mai nou in acest joc . cum de ati reusit sa faceti asa de multe puncte . din cate am vazut eu daca alegi un pilot la una din sesiunile de antrenamente sau calificari nu il mai poti alege pentru cursa sau la alt eveniment .... e adevarat sau imi scapa mie ceva ...??? multumesc anticipat ..
    0 0
  • @crismar59, ally_great
    Multumesc pentru felicitarile adresate userului meu si sansei de a intra in Marea Finala..., dar sper sa nu fie ultimul... :))
    Mi i-am dorit pentru cursa pe Schumacher si Rosberg si ei m-au rasplatit... :))
    Pentru ally_great (careia i-a fost de curand si ziua de nastere) am doar un mesaj: nu renunta !!! Glumesc, stiu ca ally nu va renunta, dar este asa de greu sa intri in TOP 5... Sa nu uit nici "echipa" crismar cu aceeasi urare: sa ne "revedem" in Finala ! :))
    P.S. Totusi nu sunt multumit cu locul 4, deoarece nu am castigat TRICOUL din 2011...! Din acest MOTIV trebuie sa continui sa castig !
    1 0
  • Medalia
    In enumerarea de mai sus uitasem cel mai important "premiu": MEDALIA !
    Le multumesc tuturor userilor care au transmis felicitari, dar pe crismar si ally_great am avut placerea sa-i cunosc personal la unica intalnire realizata de staff-ul Automarket acum cativa ani in urma...
    1 0
  • @hoyad
    Da, e f greu sa prinzi finala. Mie nu imi place acest nou regulament. E cel mai "prost" din toti anii de F1 Champ. Iti dorim la cat mai multe calificari si puncte. Si eu am avut Rosberg si Schumi dar eram f departe inainte de cursa. Am avut si Vettel si Red Bull deci echipa destul de buna.
    Speram pe viitor ca va fi mai bine.
    5 0
  • Eu nu sunt cuminte
    Nu particip la acest concurs pentru ca nu sunt supus si cuminte. N-o sa castig niciodata. Mama stie de ce...
    0 1
  • Am o medalie :)
    Multumesc pentru felicitari. Sunt bucuros pentru medalia F1 Champ, chiar imi doream o astfel de medalie drept amintire. Binenteles ca sunt bucuros si pentru calificarea in etapa finala.

    Felicitari si celorlalti castigatori!

    @xavier. Ai inteles corect regulile pentru alegerea pilotilor.
    2 0
  • @crismar
    Iti dau dreptate in legatura cu regulamentul, este frustant sa te apropii in curse de primele pozitii ale clasamentului (sa cumulezi puncte oarbe/nevazute "la general") si sa nu prinzi Marea Finala, desi daca ai contabilia constanta ai descoperi altceva.
    La inceput cand am citit regulamentul am avut o parere pozitiva, dar acum mi-am schimbat parerea in negativ, deoarece nu poti sa concurezi ca si cum "impusti" echipa in fiecare etapa, uneori trebuie sa-ti folosesti strategia pentru o competitie indelungata, asa cum este si in realitate, ce ar insemna sa concureze Vettel cu el insusi in ultima etapa ... ? Sau pentru un motiv asemanator nu a avut de castigat varianta lui Bernie Ecclestone cu premierea pilotilor cu medalii si nu cu puncte !
    In Formula 1, managerii precum Horner, Whitmarsh, Brawn sau Domenicali isi conduc echipele pe intregul an competitional si nu doar pentru cate o cursa...
    Probabil la anul vom avea un alt regulament in F1CHAMP... :))
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru