F1 Champ: Câştigătorii etapei a şasea

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 29.05.2011
Vă prezentăm lista câştigătorilor celei de-a şasea etape din cadrul concursului F1 Champ şi clasamentul userilor calificaţi pentru Etapa Finală.

Contrar tradiţiei, Marele Premiu al statului Monaco a fost plin de suspans în acest sezon, iar victoria s-a decis doar în ultimele tururi. În cele din urmă, utilizatorii F1 Champ care au mizat pe o victorie a lui Sebastian Vettel au avut câştig de cauză, chiar dacă pilotul echipei Red Bull a tremurat spre final când a fost ajuns de Fernando Alonso şi Jenson Button.

Nu la fel de inspiraţi au fost şi cei care au sperat într-o strategie câştigătoare pentru Lewis Hamilton, afectat de numeroase incidente şi penalizări de tip drive-through.

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT:

Câştigătorii celei de-a sasea etape a concursului F1 CHAMP trebuie să confirme premiul obţinut în termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa nicu.sandoiu@imedia.ro.

Mailul trebuie să aibă subiectul "Câştigător F1 Champ - Etapa 6" şi să conţină următoarele date: nume, prenume, adresa completă (inclusiv codul poştal), numărul de telefon, precum şi mărimea tricoului F1 Champ (M, L, sau XL).

Câştigătorii care nu îşi revendică premiul în termen de 10 zile calendaristice nu vor mai avea dreptul să intre în posesia acestuia.

Iată lista câştigătorilor etapei a sasea a concursului F1 CHAMP 2010:

 

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  coman.teo  7828  100 RON, medalie F1 Champ si tricou F1 Champ
 2  alexcra1989  7799  Medalie F1 Champ si tricou F1 Champ
 3  f9d  7735  Medalie F1 Champ si tricou F1 Champ

 

Clasamentul complet al etapei a sasea poate fi vizualizat aici.

Începând din acest sezon, marele câştigător al concursului F1 Champ nu mai este desemnat pe baza clasamentului general, ci prin intermediul unei Etape Finale, corespunzătoare Marelui Premiu al Braziliei. Pentru a participa în Etapa Finală, un user trebuie să se claseze pe unul dintre primele cinci locuri în oricare dintre primele 18 etape ale sezonului şi va primi un număr de puncte cu care va pleca la drum, în funcţie de locul din clasament.

Useri calificaţi în Etapa Finală după Marele Premiu al statului Monaco:

 

 Loc  User  Puncte
 1  coman.teo  50
 2  alexcra1989  40
 3  f9d  30
 4  nightmare-DJ  20
 5  Treboniu  10

 

Lista completă a userilor calificaţi până acum în Etapa Finală este disponibilă aici.

Conform regulamentului, după Marele Premiu al Chinei componenta grupelor valorice în concursul F1 Champ se modifică conform clasamentelor generale publicate pe site-ul oficial al Formulei 1: clasament general piloţi, respectiv clasament general constructori.

Comentarii (7)

  • Penalizari
    N-ar trebui sa asteptati pentru decizile stewarzilor? Sunt sub investigatie Kobayashi, Sutil si Hamilton.
    1 5
  • hamilton e cretin
    numa in acrosaje a fost implicat toata ziua... si a f...t si cursele altora ( ex. maldonado)....sa nu mai zic de canada 2008 cu raikkonen in pitlane
    6 5
  • @b805516
    Conform regulamentului, penalizarile dictate dupa finalul cursei nu sunt luate in considerare in clasamentul F1Champ.
    7 0
  • Noroc cu caru'
    Din pacate inca o cursa stricata de stewarzi. La Vettel cei prinsi din urma se dadeau la o parte ; pe cand la Alonso şi Button mai asteptau.
    Cursa frumoasa si bine gandita de Button si la repornire a fost clar devantajat.
    A mancat kkt cu caru Vettel
    2 0
  • @Daniel
    1. de ce nu e necesar si contul bancar ?
    2. eu nu mai stau cu parintii la adresa din buletin, am rugat sa mi se faca livrarea la alta adresa, nu cred ca e o problema, nu?
    0 0
  • @coman.teo
    1. Din cate stiu, premiul in bani se trimite prin posta, nu prin transfer bancar. Totusi, este posibil sa ma insel. Iti explica mai multe colegul meu de la marketing.

    2. Livrarea se poate face la orice adresa de corespondenta doresti (inclusiv la locul de munca, daca iti este mai usor)
    3 0
  • @daniel.popescu
    Hmm, mi se pare un pic ciudata regula, dar ok :).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru