F1 CHAMP: Castigatorii etapei a treia

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 19.04.2009
Va prezentam lista castigatorilor in etapa a treia a concursului F1 CHAMP.

Marele Premiu al Chinei a adus prima victorie din istorie pentru Red Bull Racing, eveniment ce a consemnat totodata intreruperea sirului de victorii pentru Jenson Button. Plutonul a devenit mult mai compact datorita numeroaselor schimbari de regulament, fapt ce face ca predictiile pentru urmatoarele curse sa fie relativ dificile.

Bineinteles, userii care au mizat pe cei de la Red Bull si Brawn GP in aceasta cursa au avut cel mai mult de castigat, fapt demonstrat si de clasamentul general. Pentru ca lucrurile sa fie si mai clare, castigatorul etapei are un nume de echipa predestinat, acesta acumuland cu numai 18 puncte mai mult decat urmatorul clasat, CCX.

Lancer Team a incheiat etapa pe locul 3, in timp ce locul 4 este ocupat de o mai veche cunostinta, Dacia Logan Team, userul care a fost foarte aproape de castigarea editiei 2008 a concursului F1 CHAMP. In fine, userul mickwinner a obtinut un binemeritat loc 5.

ANUNT FOARTE IMPORTANT: Castigatorii etapei a treia a concursului F1 CHAMP trebuie sa confirme premiul obtinut in termen de 10 zile printr-un mail trimis pe adresa andreea.ionescu@imedia.ro.

Mailul trebuie sa aiba subiectul "Castigator F1 CHAMP - Etapa 3" si sa contina urmatoarele date: nume, prenume, adresa completa (inclusiv codul postal), numarul de telefon, precum si marimea tricoului F1 CHAMP (M, L, sau XL).

Castigatorii care nu isi revendica premiul in termenul de 10 zile nu vor mai avea dreptul sa intre in posesia acestuia.

Clasamentul complet al celei de-a treia etape poate fi vizualizat aici.

Iata lista castigatorilor celei de-a treia etape a concursului F1 CHAMP 2009:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  probabil no. 1
 2902  200 RON
 2  CCX
 2884  Tricou F1 Champ
 3  Lancer Team
 2855  Tricou F1 Champ
 4  Dacia Logan Team
 2840  Tricou F1 Champ
 5  mickwinner  2825  Tricou F1 Champ

 

Iata echipa castigatorului in ziua cursei:

Platinum driver: Jenson Button
Gold driver: Sebastian Vettel
Silver driver: Sebastien Buemi

Platinum manager: Ross Brawn
Gold manager: Christian Horner
Silver manager: Franz Tost

Platinum team: Brawn GP
Gold team: Red Bull Racing
Silver team: Scuderia Toro Rosso

Comentarii (4)

  • Si la noi e compact plutonul:D
    Diferenta dintre locul 5 si locul 6(adica eu) este de doar 3 puncte. deci si la noi s-a mai strans plutonul. Felicitari celor care au luat locurile 1-5. si multa bafta in continuare.
    0 0
  • felicitari si multumiri
    Multumesc, adi1618, si felicitari tuturor celor care se numara printre castigatorii acestei etape. multa bafta si in continuare.
    0 0
  • @ admini
    Clasamentul vostru (atat pe echipe cat si la piloti) difera mult de cel de pe situl oficial www.formula1.com Nu prea le aveti cu astea... ;))
    0 0
  • Felicitari.........
    http://live.f1-live.com/f1/en/results/live_flash/index.html Clasamentul final pt curiosi / Paste fericit Christos a inviat!!! ne vedem la Barcelona...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru