F1 CHAMP: Castigatorii primei etape

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 29.03.2009
Va prezentam lista castigatorilor din cadrul primei etape a concursului F1 CHAMP 2009.

Prima etapa a concursului F1 CHAMP a ajuns la final, iar surprizele s-au tinut lant pana la trecerea liniei de sosire de pe circuitul de la Melbourne.

Desi a dominat autoritar o mare parte din finalul acestei saptamani, Crismar56, marele castigator al editiei precedente, s-a vazut invins dupa ce Sebastian Vettel a abandonat in Marele Premiu al Australiei. Alegerea pilotul german si a Scuderiei Toro Rosso in cadrul echipei sale a intors in favoarea userului BCG F1 TEAM, care a mizat pe Nico Rosberg si Williams. In rest, primii doi clasati ai acestei etape au avut echipe identice.

Userul BBSan 69 a incheiat etapa pe locul 3, in timp ce Dobre Racing s-a impus cu numai trei puncte in fata lui danielp.

Clasamentul complet al primei etape poate fi vizualizat aici.

IMPORTANT: Toti castigatorii F1 Champ vor fi contactati telefonic de catre reprezentatii Automarket.ro. Nu este necesara expedierea unui e-mail de confirmare a premiului.

Iata castigatorii primei etape a concursului F1 CHAMP 2009:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  BCG F1 TEAM  2937  200 RON
 2  Crismar56  2817  Tricou F1 Champ
 3  BB San 69  2781  Tricou F1 Champ
 4  Dobre Racing
 2738  Tricou F1 Champ
 5  danielp  2735  Tricou F1 Champ

 

Iata echipa castigatorului din ziua cursei:

Platinum driver: Jenson Button
Gold driver: Nico Rosberg
Silver driver: Kazuki Nakajima

Platinum manager: Ross Brawn
Gold manager: Flavio Briatore
Silver manager: Franz Tost

Platinum team: Brawn GP
Gold team: Williams F1 Team
Silver team: Force India F1

Comentarii (41)

  • (ADY)
    Felicitari
    0 0
  • ????
    Anu trecut nu au fost premii mai mari???
    0 0
  • e greseala?
    locul 2,3 tricou?
    0 0
  • Felicitari!
    Felicitari castigatorului pentru inspiratie. Anul acesta va fi un concurs F1Champ foarte palpitant pentru ca sunt multe necunoscute.
    @ admin Punctele trecute in acest tabel nu sunt cele corecte.
    Sa auzim de bine!
    0 0
  • an de criza
    de ce va plingeti ca sunt mici premiile?? anul trecut parca pe primul loc cistigai 500 lei, locul 2 300 si locul 3 100-200 .... si restul pina la 8 tricou...
    anul asta.... in caz ca nu va uitati la TV... este an de criza... este recesiune.... dupa ce ca sunt premii moca... nu platiti nimic nici pentru participare la concurs nici pentru nimic... tot va plingeti?? zice-ti multumesc :))
    0 0
  • @painkiller
    Anul acesta suntem in criza economica. Am fost anuntati din timp :)
    0 0
  • offf !!!!!
    pai in primul rand felicitari castigatoriilor.
    Am ratat de putin un loc in primii 5.
    In alta ordine de idei propunerea mea este ca sa fie premiati primii 8 concurenti exact ca si in F1,iar locurile 2 si 3 sa primeasca premii mai consistente decat un tricou.POate o sapca f1 sau un monopost f1 in miniatura,etc.
    0 0
  • Felicitari!
    Vom avea un campionat F1 Champ extrem de disputat. Multa bafta in continuare si inspiratie maxima tuturor, dar in special mie :))
    0 0
  • felicitari!
    vettel m-a "tradat":))...concursul este mult mai dinamic in forma existenta.
    0 0
  • @crismar56
    Multumesc, am rectificat punctele din tabel.
    0 0
  • @Icemanflavi,painkiller
    astea sunt premiile , ce sa ii faci asa cum zice blez, este criza. Eu particip pentru a 3 oara la F1Champ si pana acum nu am castigat nici un premiu, dar macar sunt la curent cu tot ce ce intampla in F1. Premiile nu sunt importante, spectacolul este cel mai important, si sa dea Domnul sa avem parte si in cursele urmatoare de spectacol.
    Felicitari castigatorilor!
    0 0
  • a, da
    felicitari castigatorilor si echipei "F1 Champ" pentru premii. Cu siguranta cei care vor participa la concurs anul asta vor fi mult mai putini decat anul trecut. Ca sa mai economisiti inca putin, propun ca la locul 1, in locul premiului in bani, sa dati o cina romantica cu Dan Alexandrescu, iar de la 1-5 sincere multumiri si ,eventual, un breloc cu fisa pentru crucioarele de la plus ( fisa inclusa doar pentru locul 3 ).
    0 0
  • felicitari
    Eu as da premii machete de formula 1, ca romanu se invata pe urma cu super-cadouri.
    0 0
  • rectific
    breloc locurile 2-5, iar fisa pentru 2 si 3. In fond suntem in criza, iar cuvantul asta este el insusi o justificare.
    0 0
  • hmmm
    Eu zic ca nu are rost sa fim acum ironici.
    Eu am avut o propunere mai sus si cred eu ca nu reprezinta eu stiu ce cheltiueli extraordinare.
    0 0
  • de acord cu uraganu
    ar fi super ca in loc de bani care se duc sa dati machete,acestea raman,ar fi un trofeu frumos si sa fie si mai frumos sa dati macheta cu castigatorul etapei de exemplu azi button,asa f multi ar fi mult mai interesati de concurs si cred ca, cu totii ne-am dorii o colectie de machete f1 :)) ar fi bine sa faceti un sondaj printre useri sa aflam si parerea lor(bani sau macheta) felicitari castigatorului,pacar de crismar56 a condus toata etapa si a pierdut pe final,e lasa ca mai sunt etape:))
    0 0
  • si eu sunt deacord
    asa este.Noi suntem impatimiti a f1 si normal ca niste machete sau alte lucruri ce tin de formula 1 ne-ar incanta enorm.
    Stii cum e,banii se duc dar cadouriile gen machete raman o amintire frumoasa.
    0 0
  • nici o pb cu premiile...
    DAR MACAR PE CELE PROMISE SA LE DEA! Eu astept de anul trecut un tricou... de fapt, nici nu-l mai astept, demult. Oricum tricoul arata de parca designerul ce s-a ocupat de grafica e... inginer constructor - n-are nici o treaba cu estetica!
    0 0
  • super premii
    Da, cam slaba motivatie anul asta, iar ceea ce spui tu URAGANU, nu ar fi rau, doar ca machetele aclea costa ceva mai mult de 200ron, asa ca nici vorba de asemenea premii, cel putin nu pentru locurile mai jos de 1. Ca alternativa, putem trece oricand pe totalf1 unde premiile sunt mult mai consistente: 25$ pana la loc. 18, iar locul 1...100 dineros. :D. Unde mai pui ca nu esti nevoit sa stai gramada pe stiri. sa-mi fie iertat, nu vreau sa fac antireclama site-ului automarket, ci doar putina concurenta.....asa...ca la formula 1. numai bine
    0 0
  • :D
    Stai linistit "marinescu", si eu am castigat anul trecut un tricou, dar n-a venit si nici nu va mai veni vreodata. Chiar speri sa il mai primesti? :D
    0 0
  • cum?
    Pai eu joc pentru prima data aici,dar vad ca din ce spuneti voi pare a nu fi un concurs prea serios daca nici acum dupa 1 an nu ati primit premiile.
    Ce se intampla?????!!
    Poate vreun Admin sa ne explice cum stau treburiile nu? ar fi de dorit ptr ca daca planeaza tot felul de chestii dinastea e o reclama negativa adusa seriozitatii site-ului si implicit acestui concurs.
    Asteptam
    0 0
  • rectificare
    Stai linistit "roadempire" ,premiile au plecat de la AUTOMARKET, de fiecare data, cel putin asa sustin adminii si vor sustine de fiecare data cand ii vei intreba. Faptul ca au fost destule cazuri in care ele n-au ajuns la destinatie face din AUTOMARKET prima tinta a reprosurilor noastre. Evident ca la mijloc exista si posta romana, firme de curierat si oricare alt tertz prin care premiile urmeaza a fi trimise. cred totusi ca in ziua de azi coletele nu se mai pierd ca pe vremuri, iar un colet care nu ajunge la destinatie, cu siguranta e returnat expeditorului care, stiind situatia , ar putea lua masuri. Avand in vedere ca eu inca astept telefonul de contact din partea AUTOMARKET pentru confirmarea castigarii unui tricou anul trecut, tind sa mizez pe bunacredinta a celor de la AUTOMARKET si sa dau vina pe operatorii de telefonie mobila care....probabil....le-au taiat telefoanele......:D
    0 0
  • Parerea mea
    Machete si tricouri pare mai ok Prietenul Crasmar sa grabit pe final ..bafta in continoare ..si eu mers ff bine sunt in primi 100 cu best 22.
    0 0
  • mircea
    @all
    {remiile au plecat de fiecare data de la Automarket, compania noastra are chitante si dovezi de plata pentru fiecare premiu in parte. Anul trecut au fost acordate peste 250 de premii, iar contestatarii sunt maximum 5.

    De asemenea, fiecare castigator a fost anuntat prin telefon. Uneori, insa se intampla ca un castigator sa nu raspunda sau pur si simplu sa ii fie inchis telefonul. Si daca se intampla asta o data, a doua oara si a treia oara, I'm sorry.

    Multumesc.

    P.S. In acest an, tricourile arata magistral. O sa va placa :)
    0 0
  • Aiurea rau.
    De ce nu pot vedea clasamentul de etapa? La Clasament/Etapa1 (Australia) nu este afisat decat un simplu 1 si atat.
    0 0
  • @sidomoru
    Multumesc pentru urari. Nu am sa ma mai grabesc data viitoare. Promit! Nici tu nu te mai grabi cand mi te adresezi, sunt Crismar nu Crasmar. Multumesc!
    0 0
  • @ mircea
    Astept noul tricou. Intradevar celelalte nu erau asa frumoase dar le asteptam cu placere. Am vreo 5, dar il astept cu placere pe cel din etapa asta. Bafta tuturor! Sa auzim de bine!
    0 0
  • @ Debble
    Chiar la inceput pe aceasta pagina ai un link unde poti vedea clasamentul. Bafta!
    0 0
  • ...
    crismar56...ma refer la clasamentul de etapa din cadrul concursului. Asadar, vreau sa vad cate puncte a luat fiecare user in urma desfasurarii cursei, nu clasamentul general.
    0 0
  • @ Debble
    In primul rand ca total etapa egal cu total general. In al doilea rand am fost foarte explicit. La inceputul acestui articol este un link care te duce EXACT LA CLASAMENTUL DE ETAPA. Daca te uiti cu atentie vei gasi. Multa bafta! Hai ca e simplu.
    0 0
  • ...
    Da, scuze...acum am observat. Eu vroiam sa vad punctele castigate in urma cursei, acolo sunt contabilizate si punctele oferite pt stiri? Zic asta pt ca am avut exact aceeasi echipa cu cea prezentata mai sus ca fiind castigatoarea cursei (adminii pot confirma) si diferenta dintre punctele pe care le-am primit eu si cele primite de userul prezentat ca fiind castigator e destul de mare...vreo 700 si ceva.
    0 0
  • @mircea
    cu siguranta...
    0 0
  • :(((((
    dezamagit rau de premiile de anu asta.....si acu 2 ani erau mai consistente
    0 0
  • mircea
    @sharky_raducu
    Echipa Automarket s-a ocupat extensiv de cazul tau. In ultima instanta, ai primit dovezile platilor pe e-mail.

    In cazul in care ai alt tip de pretentii, te astept la adresa redactiei. In cazul in care vei mai comenta in legatura cu acest subiect la stiri, vei fi exclus definitiv din concurs, fara drept de reinscriere.

    Considera ca acesta este un avertisment. Probabil ai impresia ca suntem aici pentru a-ti servi pase la fileu. Te inseli. Grav.

    Punct.
    0 0
  • mda...
    E a doua oara cand nu primesc un raspuns din partea vreunui admin...a doua oara pe ziua de azi. Mc frumos!
    0 0
  • Eu unul nu extaziez cand aud de Brawn Gp..
    Evolutia Brawn Gp din ultimele saptamani si dubla de astazi nu reprezinta, din punctul meu de vedere, decat lacomia si orgoliul unui tip pe nume Bernie Eclestone.
    0 0
  • Punctaj!
    Buna.Poate ma ajuta cineva?Dupa calculele mele,eram pe locul 2.Iata echipa mea:
    Platinum driver: Jenson Button
    Gold driver: Nico Rosberg
    Silver driver: Kazuki Nakajima

    Platinum manager: Ross Brawn
    Gold manager: Frank Williams
    Silver manager: Vijay Mallya

    Platinum team: Brawn GP
    Gold team: Williams F1 Team
    Silver team: Scuderia Torro Rosso

    Poate reusiti sa ma lamuriti.Multumesc.
    Mult succes tuturor!
    0 0
  • @mircea
    scuze daca te supar cu ce spun acum dar pe langa mine mai cunosc o persoana care nu si-a primit premiul de anul trecut,ma rog e nesemnificativ pt voi,un tricou,pt mn era ca si un mic trofeu ... n-am primit nici un raspuns nici pe site,nici la mailuri,si nici telefoanele n-au sunat...si pot garanta ca au fost deschise tot timpul.dar am si uitat,sunt prea pasionat de formula 1 incat sa ma enervez ca nu am primit un tricou si sa nu mai joc.
    0 0
  • hmm
    Pai o sa ne spuna acum primii castigatori de etapa in sezonul acesta daca isi vor primii premiile !
    0 0
  • @admin
    Comentariu editat de administrator

    ----

    Toate reclamatiile se fac pe e-mailul oficial. Aceasta este o sectiune de comentarii a informatiilor aparute in stire.

    Multumesc.
    0 0
  • ?
    Chiar nu ne raspunde niciun admin? Nici mie, nici lui costi68?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru