F1 Champ: Câştigatorii primei etape

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 27.03.2011
Vă prezentăm lista câştigătorilor primei etape din cadrul concursului F1 Champ si clasamentul userilor calificati pentru Etapa Finala.

Prima etapă a sezonului 2011 al Formulei 1 nu a produs schimbări majore în ierarhia generală comparativ cu finalul anului precedent, întrucât Red Bull Racing deţine în continuare supremaţia prin Sebastian Vettel.

Totuşi, userii F1 Champ care au mizat pe revenirea celor de la McLaren şi, mai ales, pe revelaţia Vitaly Petrov au obţinut puncte preţioase care i-au propulsat spre primele poziţii ale clasamentului final al primei etape.

Pentru a afla echipa ideală în concursul F1 Champ corespunzătoare Marelui Premiu al Australiei, tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter-ul de Formula 1. Echipa ideală va fi expediată în cursul serii de duminică.

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT:

Câştigătorii primei etape a concursului F1 CHAMP trebuie să confirme premiul obţinut în termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa nicu.sandoiu@imedia.ro.

Mailul trebuie să aibă subiectul "Câştigător F1 Champ - Etapa 1" şi să conţină următoarele date: nume, prenume, adresa completă (inclusiv codul poştal), numărul de telefon, precum şi mărimea tricoului F1 Champ (M, L, sau XL).

Câştigătorii care nu îşi revendică premiul în termen de 10 zile calendaristice nu vor mai avea dreptul să intre în posesia acestuia.

Clasamentul complet al primei etape poate fi vizualizat aici.

Iată lista câştigătorilor primei etape a concursului F1 CHAMP 2010:

 

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  paul_ferrari
 7672  100 RON, medalie F1 Champ si tricou F1 Champ
 2  danielyho81  7669  Medalie F1 Champ si tricou F1 Champ
 3  DEMOnick  7649  Medalie F1 Champ si tricou F1 Champ

 

Începând din acest sezon, marele câştigător al concursului F1 Champ nu mai este desemnat pe baza clasamentului general, ci prin intermediul unei Etape Finale, corespunzătoare Marelui Premiu al Braziliei. Pentru a participa în Etapa Finală, un user trebuie să se claseze pe unul dintre primele cinci locuri în oricare dintre primele 18 etape ale sezonului şi va primi un număr de puncte cu care va pleca la drum, în funcţie de locul din clasament.

Useri calificaţi în Etapa Finală după Marele Premiu al Australiei:

 

 Loc  User  Puncte
 1  paul_ferrari  50
 2  danielyho81  40
 3  DEMOnick  30
 4  bogym05  20
 5  alexandrastan  10

 

Comentarii (13)

  • salut
    Felicitari castigatorilor!
    4 0
  • Felicitari!
    Felicitari primilor finalisti de anul acesta.
    Daca il aveam selectat pentru cursa pe D'Ambrosio castigam etapa.
    4 2
  • Felicitari
    bravo voua, sincer tot asa si in continuare
    2 0
  • felicitari
    2 0
  • felicitari
    Ma alatur si eu celor care adreseaza felicitari primilor castigoatori !
    Felicitari si organizatorilor pentru formatul nou al concursului !

    p.s.: Pagina newsletter a formulei 1 vad ca nu functioneaza. As dori sa aflu si eu echipa ideala pentru MP Australia. Ce trebuie sa fac ?
    Va multumesc anticipat !
    5 0
  • +5
    Felicitari castigatorilor! Parerea mea e ca ar fi trebuit sa fi marit, inainte inceperii concursului F1 Champ nr. de participanti in etapa finala, cu 5, deci 10 participanti din fiecare etapa sa fie calificati in etapa finala, ca si asa suntem destui de multi inscrisi!
    4 0
  • punctajul meu
    6764
    cred ca este destul de bun ;))
    3 0
  • Paul9e4b
    Nu functioneaza link-urile
    Nu numai pagina de newsletter nu functioneste dar si celelalte link-uri. As dorii sa aflu si eu echipa ideala.
    1 0
  • SAUBER DESCALIFICATA
    http://www.autosport.com/news/report.php/id/90294

    Massa 7, Buemi 8, Sutil 9, di Resta 10
    1 1
  • Felicitari
    Si eu vreau sa felicit atat castigatorii pentru inspiratia dovedita, cat si organizatorii pentru imaginatie.
    Noroc ca am descoperit zilele trecute acest concurs pentru a-mi dovedi mie insumi (in primul rand) cunostintele dobandite pana acum despre acest sport minunat. Dar sincer, dar Formula 1 nu mai e ce a fost odinioara... sa ai 23 secunde avans fata de locul 2 sau sa depasesti cu un tur locul 10.. nu se prea vedea acum 10-15 ani, cand erau mult mai multe dueluri decat acum.
    2 0
  • Intrebare
    Si o intrebare pentru organizatori...
    Conform regulamentului, art. 6.10, in situatia in care un pilot nu nu indeplineste regula 107% in calificari si, implicit, nu primeste dreptul de a participa in cursa... pilotul respectiv nu va fi punctat in cursa, inteleg ca va avea 0 puncte. Daca alt pilot abandoneaza in cursa, va fi depunctat -100 puncte. In acest caz, este mai inteligent de ales pentru cursa un pilot care nu se va califica decat unul care a reusit un punctaj mai bun in calificari, dar care este nevoit sa abandoneze..
    Ceva e putred aici...
    5 0
  • Sauber
    Au fost descalificati Perez si Kobayashi! Pacat!
    2 0
  • bravo
    bravo castigatorilor si organizatorilor.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru