F1 Champ: Câştigatorii primei etape

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 18.03.2012
Vă prezentăm lista câştigătorilor primei etape din cadrul concursului F1 Champ şi clasamentul userilor calificaţi pentru Etapa Finala.

Concursul F1 Champ 2012 a demarat la sfârşitul acestei săptămâni cu Marele Premiu al Australiei, care a adus numeroase surprize în calificări şi în cursă care au bulversat clasamentul primei etape.

În cele din urmă, utilizatorii care au mizat pe McLaren şi Jenson Button în cursă au avut cel mai mult de câştigat, mai ales că britanicul şi-a trecut în cont atât victoria, cât şi bonusul de 100 de puncte acordat pilotului care realizează cel mai bun timp în cursă.

Cei mai dezamăgiţi sunt probabil cei care au mizat pe Mercedes, o echipă care a progresat semnificativ faţă de anul trecut, dar care nu a reuşit să-şi treacă niciun punct în cont din cauza unor defecţiuni tehnice.

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT:

Câştigătorii primei etape a concursului F1 CHAMP trebuie să confirme premiul obţinut în termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa nicu.sandoiu@imedia.ro.

Mailul trebuie să aibă subiectul "Câştigător F1 Champ - Etapa 1" şi să conţină următoarele date: nume, prenume, adresa completă (inclusiv codul poştal), numărul de telefon, precum şi mărimea tricoului F1 Champ (M, L, sau XL).

Câştigătorii care nu îşi revendică premiul în termen de 10 zile calendaristice nu vor mai avea dreptul să intre în posesia acestuia.

Clasamentul complet al primei etape poate fi vizualizat aici.

Iată lista câştigătorilor primei etape a concursului F1 CHAMP 2012:

 

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  Iry95  8363  100 RON si tricou F1 Champ
 2  Alexalonso10  8218  Tricou F1 Champ
 3  Spawn  8213  Tricou F1 Champ

 

Marele câştigător al concursului F1 Champ este desemnat prin intermediul unei Etape Finale, corespunzătoare Marelui Premiu al Braziliei. Pentru a participa în Etapa Finală, un user trebuie să se claseze pe unul dintre primele cinci locuri în oricare dintre primele 19 etape ale sezonului şi va primi un număr de puncte cu care va pleca la drum, în funcţie de locul din clasament.

Useri calificaţi în Etapa Finală după Marele Premiu al Australiei:

 

 Loc  User  Puncte
 1  Iry95  50
 2  Alexalonso10  40
 3  Spawn  30
 4  Diana87  20
 5  Lola BF  10

 

Conform regulamentului, grupele valorice în concursul F1 Champ rămân neschimbate în primele patru etape ale sezonului.

Comentarii (3)

  • restrictii
    si, totusi, de ce restrictionati lumea sa se inscrie la concurs? cu contul de pe Yahoo nu ma autorizati de niciun fel!
    e clar, lasati pe cine vreti!
    succes!
    5 1
  • @Daniel Popescu
    Nu inteleg de ce trebuie sa fim conditionati de a avea un cont pe alt site pentru a putea sa ne autentificam aici pentru acest concurs. Aveam cont pe site-ul Automarket si cred ca ar fi trebuit sa fie suficient pentru a participa la concursul organizat de Automarket.
    Bafta tuturor participantilor!
    5 0
  • @Daniel Popescu
    Si iarasi o scapare de regulament si de punctare. Pilotii care nici macar nu au fost in stare sa se califice pentru cursa depasind marja de 107% au luat zero puncte daca au fost selectati in echipa pentru cursa, iar un pilot care a concurat chiar si 47 tururi si a abandonat a luat -100 puncte. Oare e corect asa??
    Acest mod de a puncta folosit in ultimii 2 ani pare ca e mai mult o loterie decat un manageriat de echipa.
    Cu stima, Cristian Marin
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru