F1 CHAMP: Clasamentul final va fi publicat luni, 2 noiembrie

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 01.11.2009
Clasamentul general al concursului F1 CHAMP va fi publicat in cursul zilei de luni, 2 noiembrie 2009.

Cea de-a treia editie a concursului F1 CHAMP a ajuns duminica la final odata cu incheierea sezonului 2009 al Formulei 1.

Din cauza unor erori in sistemul informatic de punctare a rezultatelor din cursa de la Abu Dhabi, clasamentul etapei a 17-a si clasamentul general vor fi publicate pe parcursul zilei de luni, 2 noiembrie 2009.

Clasamentul de etapa disponibil in acest moment contine numai punctele acordate pentru cursa de duminica de la Abu Dhabi, in timp ce clasamentul general este afisat corect, cu exceptia faptului ca punctele aferente pariurilor nu au fost validate.

Ne cerem scuze pentru aceste probleme tehnice si va multumitim pentru intelegere.

Echipa Automarket - F1 CHAMP

Comentarii (10)

  • :)
    no problem:p...oricum nu am castigat:))
    0 0
  • :(
    sper ca veti afisa corect clasamentul de etapa si general
    0 0
  • :)
    eram pe 5 sau 6 inaintea cursei si doar 80 pct miau lipsit din total avandul pe trulli in loc de heidfeld si mia iesit si pariul :) La ultima cursa am si eu sansa sa castig ceva :). Numai bine.
    0 0
  • @automarket
    eu am un pariu castigat,pe care nu il regasesc nici macar in pariuri "efectuate"...macar la clasamentul general,cu toate ca in profilul contului meu,sectiune pariuri,pariul meu apare efectuat...si totul fiind in regula...

    o mare enigma si tare sunt curios care ar fi castigatorul acestei etape...
    0 0
  • @Dacia Logan Team @ horted
    FELICITARI Dacia Logan Team pentru castigarea concursului. Ai avut un an in care ai dovedit ca esti mereu pe faza. Meriti acest premiu dar cand a abandonat Hamilton am crezut ca ai pierdut concursul crezand ca horted a mizat pe Vettel dar se pare ca m-am inselat. Era sa pierzi din nou concursul tot pe mana lui Hamilton la fel ca anul trecut dar de data aceasta norocul ti-a suras. Sunt convins ca in momentul in care a abandonat Hamilton ai crezut ca ai pierdut concursul. Si tie horted felicitari pentru tot parcursul frumos din acest an. Putina inspiratie si putin risc ti-ar fi adus o mare bucurie, castigarea acestui concurs. Dupa abandonul lui Hamilton am crezut ca ai gastigat. Felicitari tuturor celor implicati in acest concurs - concurenti si Automarket. Poate ne vom intalni si anul acesta pentru a discuta despre cele patimite in acest an. SA AUZIM DE BINE!
    0 0
  • Felicitari pentru cei ce au avut rabdarea sa joace pana la capat...!
    Tuturor celor care s-au intrecut in acest an, le doresc felicitari pentru stoicismul de care au dat dovada, chiar si cu premiile lovite rau de criza...! Userului Dacia Logan Team ia venit totusi timpul sa castige..., chiar daca Hamilton la tinut iar in suspans pana la sfarsitul afisarii punctajelor F1 CHAMP...! Pentru horted ii felicit abnegatia cu care a luptat pana la capat, desi este greu sa te recunosti invins, mai ales ca putea sa intoarca soarta concursului daca risca sau juca la noroc, folosindu-l pe Vettel...(asa cum am mai "comentat" mai devreme sub un alt nume, pe un alt post)
    Trebuie sa-i dau dreptate lui Crismar56 care stie ce inseamna Hamilton si norocul ultimei curse... :). Pentru ca am reusit in aceasta ultima etapa sa ma calific in extremis printre ceilalti 19 "negrisori", poate ne vom revedea la decernarea premiilor, la fel ca anul trecut...! Pana la o viitoare revedere in carne si oase sau virtual, userul hoyad (Zeppelin) va doreste toate cele bune ! La revedere !
    1 0
  • sistemul
    cum de a picat sistemul tocmai acum? ultima etapa?? ceva nu pare a fi in ordine.
    0 0
  • Clasament echipe
    Force India a terminat pe 3 sau pe 9?!!
    0 0
  • Felicitari!
    Felicitari Dacia Logan Team si Horted!Ati facut un sezon foarte bun.Promit ca, la anul, sa fiu un competitor pe masura:).Va saluta "fast and furious".
    0 0
  • 49 pct
    atat mi-au lipsit pt a castiga adica heidfeld in loc de trulli si castigam si eu .Felicitari tuturor concurentilor si in special lui Dacia Logan Team castigatorul acestui concurs din sezonul acesta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru