F1 Champ: Nu uita să refaci echipa pentru Silverstone!

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 01.07.2011
Toţi concurenţii F1 Champ care au făcut deja selecţiile în a cincea grupa de piloţi pentru etapa de la Silverstone trebuie să-şi refacă echipele după introducerea lui Daniel Ricciardo.

Marele Premiu al Marii Britanii de la sfârşitul săptămânii viitoare marchează prima înlocuire în linia de piloţi a unei echipe valabilă pentru întreg weekendul: Daniel Ricciardo îl va înlocui pe Narain Karthikeyan la Hispania Racing.

Conform regulamentului F1 Champ, în urma acestei decizii, Karthikeyan a fost eliminat din concursul F1 Champ, iar Ricciardo a fost inclus în a cincea grupă valorică de piloţi.

Conform sistemului F1 Champ, orice schimbare în grupele valorice are drept efect anularea tuturor selecţiilor făcute anterior în grupa valorică afectată de schimbări, pentru a evita situaţiile în care un item punctează în două grupe valorice.

Din acest motiv, toţi concurenţii F1 Champ care au făcut deja selecţii în a cincea grupă valorică de piloţi pentru etapa de la Silverstone trebuie să-şi refacă selecţiile pentru aceasta grupă. Selecţiile efectuate în celelate grupe de piloţi şi echipe rămân valabile.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru