F1 CHAMP: Schimbari in grupele valorice

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 13.07.2009
Grupele valorice din cadrul concursului F1 CHAMP vor suferi cateva schimbari majore in urma rezultatelor inregistrate in Formula 1 in prima jumatate a sezonului 2009.

Noul regulament tehnic din acest sezon a produs o schimbare radicala a performantelor realizate de echipe comparativ cu 2008.

Brawn GP si Red Bull au dominat prima jumatate de sezon, in timp ce echipe Ferrari si McLaren incearca sa se regaseasca. Pentru a reliefa cat mai corect noua configuratie a clasamentului general, organizatorii F1 CHAMP au decis sa modifice in consecinta grupele valorice.

ATENTIE: Schimbarile in grupele valorice se vor efectua marti, 14 iulie 2009, intre orele 9:30 - 11:00. In acest sens, schimbarile in concursul F1 CHAMP vor fi blocate in acest interval orar.

De asemenea, pentru a acorda userilor timpul necesar de a efectua schimbari in propriile echipe, prima stire a zilei de marti, 14 iulie, va fi publicata dupa ora 12:00.

Iata configuratia grupelor valorice din concursul F1 CHAMP valabila incepand de marti, 14 iulie:

Constructori Platinum: Brawn GP, Red Bull, Ferrari, McLaren

Constructori Gold: Renault, Toyota, Williams, BMW-Sauber

Constructori Silver: Toro Rosso, Force India

Piloti Platinum: Button, Barrichello, Vettel, Webber, Raikkonen, Massa, Hamilton

Piloti Gold: Alonso, Glock, Trulli, Rosberg, Kubica, Heidfeld, Kovalainen

Piloti Silver: Buemi, Bourdais, Sutil, Fisichella, Piquet Jr, Nakajima

Manageri Platinum: Brawn, Horner, Domenicali, Whitmarsh

Manageri Gold: Briatore, Howett, Williams, Theissen

Manageri Silver: Tost, Mallya

Noua structura a grupelor valorice va conduce la o concurenta accentuata intre useri cel putin in ceea ce priveste evenimentele oficiale, contribuind astfel la cresterea spectacolului si a suspansului.

Comentarii (20)

  • NeoGalaxy
    @McLaren la Platinium? :))
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :))))) 14 pct cam putin pentru un Platinium :)))))
    0 0
  • de acord cu neogalaxy
    cred ca McLaren se regaseste la Gold.
    0 0
  • Grila ....
    BMw ar merge silver sa echilibreze .....grupele si Mclaren la gold... ...
    0 0
  • grila
    massa ar merge la silver, Alonso la platinium
    0 0
  • NeoGalaxy
    @BWM
    BMW da ar cam fii la Silver, cel putin pentru moment. McLaren Gold pentru ca exista niste sperante. Dar sa vedem ce se intampla in Ungaria.
    0 0
  • Grila
    Dorim o regrupare valorica echilibrata vrem o alternativa in silver!!!!Renault ..sau Bmw sauber si da Massa merge la silver linistiti cu tot cu Kimi
    niciodata nu sa luat in considerare propunerile noastre...Redbull trebuia lasata Silver :(..in fine ..sa vedem cum iese gulasu'..ca mamaliga....sa stricat....
    0 0
  • e ok
    Eu zic ca este o regrupare corecta......reflecta realitatea actuala din Marele Circ....si ,sper eu va impune un nou tempo, vis-a-vis de "vanatorii" de stiri.
    0 0
  • salut
    noile grupe sunt bine alese,poate doar la team silver,insaa nu ai fi avut pe cine sa pui acolo,pentru ca cele4 de la gold sunt pe merit acolo.cat despre McLaren,isi merita postul,acolo,in team platinum,nu doar pentru ca as tine cu ei,dar il au pe campionul monial en-titre,iar daca pana ;a cursa din Germania,nu au aratat foarte multe,in comparatie cu nivelul asteptarilor,ei au inregistrat cel mai mare salt,dpdv al timpilor inregistrati,de la o cursa la alta,aproape1,3-1,5 secunde,deci(ce urasc cuvantul asta)arata cea mai mare crestere a performntei.cred ca ar trebuii renuntat la punctajul stirilor dintre curse,si punctatdoar strict nivelul rezultatelor din weekendul de curse.
    0 0
  • @hakkinen
    da...massa trebuie sa fie la gold...pe langa k a avut cateva curse superbe anul acesta...a venit si primul podium.. are 22 de puncte..nu sunt multe...dar in comparatie cu mclaren...ca sa nu zic cu hammy...mclaren are mai putine puncte decat are massa...si tot el sa mearga la gold...hai ma mai taci...deja vb ura din tine nu vorbesti u...parerea mea cum ar fi trebuit sa se schimbe grupele primele 4 echipe la platinum si tot asa si primi 6 piloti la platinum din clasamentele generale...asa ar fii cel mai corect..
    0 0
  • NeoGalaxy
    @hakkinen
    Eu zic ca Felipe merita sa fie mutat la grupa Silver, deh are un nume urat si este brazilian. Nu stie sa conduca si masina lui este condusa de la boxe. Iar la Platinium sa fie doar Lewis pentru ca restul au masini bune si nu stiu ca conduca sau sa se joace pe PS3.
    0 0
  • tot nasoale au ramas grupele...
    platinum: Brawn GP, Red Bull, Ferrari/Button, Barrichello, Vettel, Webber, Raikkonen, Massa
    gold: McLaren, Renault, Toyota, Williams/Alonso, Glock, Trulli, Rosberg, Kubica, Heidfeld
    silver: BMW-Sauber, Toro Rosso, Force India/Kovalainen, Buemi, Bourdais, Sutil, Fisichella, Piquet Jr, Nakajima
    la manageri e bine asa, ca oricum nu prea conteaza, ei se puncteaza in functie de cat "gat" fac fiecare :)
    si intr-adevar, prea multa barfa in concursul asta, n-ar mai trebui punctate stirile ci numai rezultatele din weekend-ul de concurs...
    0 0
  • am uitat de ham-ham la gold...
    ... pardon :) , dar e atat de nesemnificativ pilotul asta, serios acu'
    0 0
  • Schimbari grupe valorice
    Era binevenita aceasta mutare. Asa cum zici, Dani, va fi mai greu de ales combinatia perfecta pentru evenimentele oficiale + cursa. Anul trecut era al naibii de greu sa alegi intre Kimi si Massa, de exemplu, Hamilton sau Alonso. Acum poate revin si eu la forma consacrata :)) (nu cea de covrig:))))) Bafta tuturor si lasati bla bla-urile, vorba lui Barri :P
    0 0
  • @admin
    Nu mi se pare corect cum s-a procedat la schimbarea grupelor!!! Aveam BMW cu Red Bull si ma trezesc cu total alte echipe: Brawn si Toyota ...Trebuiau pastrate echipele care le avea fiecare!!!! Numai bine.
    0 0
  • @loganel
    Nu puteai ramane cu BMW, din moment ce echipa a fost mutata la gold. La fel si pentru Red Bull.
    0 0
  • @admin
    reconfigurarea grupelor ar fi trebuit sa permita,cel putin in cursul acestei zile,recuperarea modificarilor facute anterior.
    0 0
  • Schimbari
    Am cam pierdut startul :-S
    0 0
  • ei na...
    ia mai taceti mai cu criticile voastre!!!!!!!!!!!!nu va convine,faceti-va singuri grupele dupa placul voastru intr-un joc al vostru!!!!!!!
    0 0
  • @admin
    cum se poate sterge echipa pentru ca m-am saturat sa imi tot schimbati echipele cum vreti?! m-am plictisit sa imi puneti toti tampitii gen button in echipa.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @admini
    Eu astept cu nerabdare sa vedem la lucru grupa numita Playstation 3, care are maxim 1 pilot :) Se poate rezolva ceva in aceasta privinta? Va rog eu mult... Si poate si grupa Pescari cu Felipe si Fernando, ca sunt latini si sigur le place pescuitul :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru