F1: Daniel Ricciardo va părăsi echipa McLaren la finalul acestui sezon

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 24.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pilotul australian Daniel Ricciardo va părăsi echipa de Formula 1 McLaren la finalul acestui sezon. Ricciardo vrea să rămână în Marele Circ.

Daniel Ricciardo a semnat un contract pe 3 ani, în 2021, cu echipa britanică McLaren. Australianul a venit alături de Lando Norris și, din păcate, nu s-a împăcat mai deloc cu monopostul portocaliu.

A avut câteva momente bune, inclusiv o victorie la Monza, anul trecut. În rest, nu a reușit să egaleze ritmul foarte bun al lui Norris.

Tocmai de aceea, Ricciardo și McLaren au căzut de comun acord să se despartă la finalul acestui sezon. Echipa britanică nu a anunțat, încă, cine îi va lua locul australianului.

La rândul lui, Daniel Ricciardo a declarat că vrea să rămână în Formula 1. Rămâne de văzut pentru ce echipă va concura din 2023.

via Formula 1

Comentarii (8)

  • Scrooge
    Nu exista pilot cu mai putini neuroni din istoria F1. De ce ? A plecat cand era pe cai destul de mari de la Red Bull speriat de un pusti coechipier. Ok acel pusti era Max dar totusi.....
    6 10
  • @Scrooge
    Persoanele mai dezinvolte și glumețe sunt un picuț mai smart decât ălilalte.
    Cu Max a avut ceva pocneli tocmai pentru că erau de același calibru.
    Brown nu cred că realizează că Norris e un pic de aur curat și face din McLaren bici.
    Ricciardo are nevoie de o mașină care să-i permită frânări tardive. Chiar și în victoria de la Monza, Norris a stat cuminte și friendly pe locul 2.
    8 1
  • Despre următoarea cursă, nimic?
    0 0
  • @@Scrooge.
    O arde glumet dar e defapt foarte inganfat si plin de el, se crede foarte capabil si are o super parere despre persoana sa. Deci Norris e de aur dar el nu are frane :)))). Foarte bine punctat e franele nu l ajuta sa fie campion :)). E un pilot mediocru, nu va mai face mare branza in F1 de aici in colo, mai ales ca mai sunt 100 dornici de afirmare care stau la poarta.
    2 2
  • @@Scrooge.
    Buna si gluma cu de acelasi calibru cu Max. Max "l-a facut" din prima clipa, de cand a fost debutant in F1 (acum cu experienta acumulata nu mai vorbim), asta l-a ranit in orgoliul lui prostesc maxim, de aceea a placat.
    3 3
  • @@Scrooge A crescut în casă cu slujitori maori, nu angajați. E probabil printre ultimii „stăpâni de sclavi”, așa că e normal să fie arogant. Veselia pe care o afișază e falsă, vrea să fie sociabil(popular). Tot spectacolul pe care îl face e pentru acoperirea „mediocrității”
    2 3
  • Mihai V
    Nu a mai ramas la Red Bull ca stergea Max cu el pe jos.....in aceiasi masina, deci sa nu mai auzim "daca as avea o masina de titlu as fi campion" cum si Sainz a spus anul trecut, dar acum vede ca e greu cu Max si Leclerc..... si sa nu uitam de saracul Bottas care spunea ca e invincibil in zilele lui bune.....dar zilele lui bune erau cand aveau ceilalti cate o zi proasta. Dar sa recunoastem ca si
    Ricciardo, nici nu stiu cum sa zic: a fost sau este un pilot bun.
    Are totusi 8 victorii in F1 si altele va mai obtine din parti.
    5 2
  • @automarket
    "Echipa britanică nu a anunțat, încă, cine îi va lua locul australianului."

    - Oscar Piastri -

    va fi anuntat oficial
    se pare ca voi ati fost in concediu ultimele 3 saptamani
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru