F1: Fosta echipă AlphaTauri prezintă grafica monopostului din 2024

de Alexandru Monenciu
Vineri, 09.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fosta echipă AlphaTauri, acum cunoscută sub denumirea RB, a prezentat grafica monopostului de specificație 2024. Daniel Ricciardo și Yuki Tsunoda rămân la echipă și în noul sezon.

Echipa din Faenza, care în ultimii ani a fost cunoscută sub multe denumiri, a trecut și de era AlphaTauri. În 2023, italienii au încheiat sezonul pe locul 8 în clasamentul constructorilor.

În noul sezon de Formula 1, echipa va fi cunoscută sub denumirea simplă de RB, iar noul monopost este acesta: VCARB 01. El a fost prezentat în cadrul unui eveniment care s-a desfășurat la Las Vegas, SUA.

Grafica este compusă din nuanțele albastru și alb, cu o serie de accente roșii. Ne aduce puțin aminte de vremurile în care echipa se numea Toro Rosso.

În cadrul aceluiași eveniment, CEO-ul Peter Bayer l-a prezentat și pe noul șef de echipă Laurent Mekies, după retragerea veteranului Franz Tost.

În ciuda acestor modificări, piloții rămân aceiași: Daniel Ricciardo și Yuki Tsunoda.

via F1

Comentarii (2)

  • Best looking car so far
    1 0
  • Diana Șosoacă
    Inutil de zveltă.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru