F1: Haas a publicat primele imagini cu monopostul din 2022

de Alexandru Monenciu
Vineri, 04.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Americanii de la Haas au publicat primele imagini cu monopostul din 2022. Mick Schumacher și Nikita Mazepin au rămas la echipă și în acest sezon.

Majoritatea echipelor din Formula 1 au anunțat că își vor prezenta monoposturile de specificație 2022 începând de săptămâna viitoare. Dar, americanii de la Haas le-au luat-o tuturor înainte și au dezvăluit lumii întregi noul VF-22, mașina care, speră ei, să îi readucă în mijlocul clasamentului.

Cum 2020 nu a fost un an tocmai bun pentru echipa condusă de Guenther Steiner, dezvoltarea monopostului din 2021 a fost înghețată. Tot efortul inginerilor s-a concentrat, așadar, pe monopostul din 2022.

După cum se poate observa, grafica este o evoluție a celei folosite anul trecut. Una care a stârnit mai multe controverse din cauza culorilor identice cu cele de pe steagul național al Rusiei (țară implicată într-un scandal de dopaj).

Mick Schumacher și Nikita Mazepin vor concura și în 2022 pentru echipa americană.

via Formula 1

Comentarii (12)

  • Costel
    rudimentar produsul finit, sunt convins ca se putea extrage mai mult din restrictivele noi reguli....
    0 1
  • hahaha
    Mult succes Mick Schumacher:)
    6 1
  • @Costel: rezultatul unui produs american cu finantare rusa :)
    6 0
  • Serghei
    Nikita, Putin fie cu tine!
    2 0
  • hahaha
    @Costel Se pare ca ce a prezentat Haas nu este produsul finit.
    https://the-race.com/formula-1/gary-anderson-what-haas-images-tell-us-about-2022-f1-cars/
    2 0
  • Costel
    @hahaha,
    nu-ncerca sa distragi atentia prin diagnosticarea mea cu o forma severa de diletantism, eu permitandu-mi doar, asa cum e si normal, sa ofer o evaluare integra a celor patru poze sortate de d-nul Monenciu....

    @hahaha, lamureste-ma, da' ce-i vital, lamureste-i si pe cei aflati in proximitatea noastra....

    Gary Anderson si-a permis sa-mi preia spusele -"Either way, I’m a bit disappointed. I thought we might see cars that were a little bit more adventurous"- fara ca macar sa aminteasca, in treacat, si sursa (Costel de pe AM), sau, extrem de putin probabil pentru principiile care ma-nsotesc pe acest forum, tocmai ca eu sa *imprumut* concluzia lui Anderson.....

    ...trebuie executate sapaturi, pentru a identifica ora exacta la care Anderson a livrat articolul, numai in acest mod adevarul avand sanse depline sa biruiasca.....

    P.S. Gary, shame on you!
    0 1
  • Mulți au sărit gardul...
    Cum # @$# poți spune că produsul este rudimentar, doar din câteva foto, comparat cu ce, și la ce?! Ce nu are, navigație mare, piele pe bord, ventilație în scaune?
    Din schimbările anterioare de regulament știm că exteriorul contează atât de puțin...dar avem aici experți din ochi, știu ei cum e cu performanța din câteva foto! :))))
    3 0
  • Fraților, cu gurile alea de aerisire mici cât palma mi-e teamă că piloții nu vor putea să-și forțeze motoarele la maxim. Îmi aduc aminte că și anul trecut au existat câteva cazuri de supraîncălzire și spargere de motor. Greșesc?
    2 0
  • RBR si Mercedes vor avea lansarea simultan - se lasa cu chef si voie buna ...
    4 0
  • hahaha
    @Costel Am ras bine cand ti-am citit replica. Chiar m-am amuzat. Nu cred ca are sens sa o iei personal sau mai stiu eu cum:)
    5 0
  • Costel
    @hahaha,
    nu frecventez www.the-race.com, astfel incat un posibil furt intelectual trebuie tratat ca inadmisibil, mai ales ca n-am facut niciodata rabat in a aminti, asa cum este si firesc, sursa informatiilor......

    Haas. 0 puncte in 2021. ZERO.
    daca au ascuns multe dintre elementele monopostului 2022, atunci actul de marketing oferit mai sus cum ar trebui catalogat?!
    ...pentru orice consumator aplicat al F1 concluzia-i una singura: profunda stangacie de imagine coroborata negresit cu enuntarea macar a unei trivialitati....

    FIA a modificat regulamentul in 2022 pentru ca o echipa stravezie precum Haas sa rastoarne toate ierarhiile?!
    Haas chiar poseda atatea atuuri incat o sa devina amfitrioana acestui sezon?!

    @hahaha,
    dar cine-i acest Gary Anderson?!?
    verdictele sale se bucura intotdeauna de acea intangibila irefutabilitate?!
    ...cine-i pan' la urma acest Gary, vreun Christos al F1?!

    nu s-a-ntamplat nimic iesit din comun, opinia acestui Anderson a coincis cu a mea....
    ce-i asa spectaculos in treaba asta?!

    @hahaha,
    daca-l ai la indemana, te rog, trimite-mi cu celeritate CV acestui Gary....
    1 1
  • Bietul Anderson ... pai cine esti tu bah Andersoane sa-l plagiezi tu pe gurul absolut al AM ??? Si ce daca ai trecut prin mai toate formulele promotionale, si ce daca ai avut propria echipa, si ce daca ai fost solicitat in Indy, si ce daca ai lucrat ani de zile in f1, si ce daca ai lucrat ca expert al FIA, BBC, sau Autosport, te pui tu cu Costel ?
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru