F1: McLaren a dezvăluit monopostul pentru sezonul 2022

de Alexandru Monenciu
Duminica, 13.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După Haas, Red Bull Racing și Aston Martin, englezii de la McLaren au prezentat acum monopostul de specificație 2022. Lando Norris și Daniel Ricciardo vor încerca, cu noul MCL36, să se apropie și mai mult de echipele de top.

Englezii de la McLaren nu s-au descurcat deloc rău în 2021. Echipa a încheiat sezonul pe locul 4, iar Daniel Ricciardo a câștigat la Monza (prima victorie McLaren din ultimii 9 ani). Desigur, echipa britanică vrea să mențină acest trend ascendent.

În 2022, McLaren va încerca să se apropie și mai mult de echipele din top 3 cu acest monopost: MCL36.

Comparativ cu cel de anul trecut, monopostul McLaren este construit în conformitate cu noul regulament din Formula 1 și are o grafică revizuită, care combină culorile Portocaliu Papaya și o nuanță de albastru, potrivit echipei britanice.

În ceea ce privește piloții, Lando Norris și Daniel Ricciardo se vor "lupta" și anul acesta cu Hamilton și compania.

Așa cum bine știi, prima etapă din noul sezon de Formula 1 va fi găzduită de circuitul Sakhir din Bahrain și se va desfășura în perioada 18 - 20 martie.

via Formula 1

Comentarii (2)

  • Arată frumos la capitolul culoare&formă. La fel ca și-n rândul celorlalte monoposturi, rămâne să vedem performanțele pe circuitul de cursă ,nu cel de teste că-s rezultate înșelătoare pentru noi, doar ei știu cel mai bine adevărul ce și-l vor arăta abia în prima cursă.
    4 1
  • Neutru
    MCL36 (vopseaua-pictura) nu-mi place! Dar să-i vezi pe piloți, arată ca niște zugravi. Să sperăm că performanța...
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru