F1: Verstappen, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marea Britanie

de Alexandru Monenciu
Sambata, 08.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Max Verstappen a fost cel mai rapid în cea de-a doua sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii. Marea surpriză a fost Alexander Albon, care a stabilit al treilea rezultat al sesiunii.

În acest weekend, Formula 1 se află pe celebrul circuit Silverstone pentru Marele Premiu al Marii Britanii.

A doua sesiune de antrenamente libere a încheiat ziua de vineri, iar Max Verstappen a stabilit cel mai rapid rezultat al zilei, cu 1 minut și 28.078 secunde. Pe locul 2, la doar 0.022 secunde a venit Carlos Sainz.

Piloții Williams au impresionat din nou: Alexander Albon a încheiat pe 3, la 0.218 secunde față de lider. Coechipierul său, Logan Sargeant a fost al 5-lea.

Aston Martin a întâmpinat câteva obstacole, astfel că Lance Stroll a încheiat sesiunea pe 6, iar Fernando Alonso pe 10. Nici Mercedes nu a avut mai mult noroc, ambii piloți ieșind din top 10.

În primele minute ale sesiunii, mecanicii de la Ferrari au încercat să repare problema electrică apărută la monopostul lui Charles Leclerc, dar fără succes. În consecință, monegascul nu are altceva de făcut decât să se concentreze pe sesiunea de antrenamente de sâmbătă.

via Formula 1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru