F1: Williams a prezentat grafica monopostului de specificație 2023

de Alexandru Monenciu
Luni, 06.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams a prezentat grafica cu care vor concura în sezonul 2023 din Formula 1. Echipa are un pilot nou, debutant, în persoana americanului Logan Sargeant, dar și un nou șef de echipă.

Chiar dacă în ultimii ani nu a avut performanțe notabile, Williams Racing rămâne una dintre echipele cu tradiție în Formula 1. În 2023, britanicii își propun să evolueze, comparativ cu anul trecut, tocmai de aceea au făcut câteva schimbări mari în ultima perioada.

Mai exact, alături de Alex Albon va concura un pilot debutant, americanul Logan Sargeant. Totodată, în locul lui Jost Capito, în poziția de șef de echipă a fost numit James Vowles. Acesta vine de la Mercedes-AMG Petronas.

Acum, Williams și-a prezentat grafica pe care o va utiliza monopostul de specificație 2023. Debutul fizic al monopostului va avea loc în 13 februarie, pe circuitul de la Silverstone.

Cu ocazia lansării graficii, Williams a anunțat și un nou sponsor. Este vorba despre Gulf, o companie petrolieră importantă.

Potrivit echipei, monopostul din 2023 a fost îmbunătățit, mai ales din punct de vedere al suspensiei față și al aerodinamicii.

via Williams Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru