FIA a modificat sicanele de la Monaco

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 12.05.2010
Bordurile catorva sicane de pe circuitul de la Monaco au fost inaltate pentru a-i impiedica pe piloti sa le scurtcircuiteze.

Federatia Internationala de Automobilism a anuntat miercuri ca a operat cateva modificari pe circuitul stradal de la Monte Carlo, gazda Marelui Premiu al statului Monaco din acest weekend.

Modificarile vizeaza inaltarea bordurilor din virajele 11 si 16 pentru ca pilotii sa nu mai fie tentati sa le scurtcircuiteze la viteza mare pentru a beneficia de un avantaj strategic in fata rivalilor.

De asemenea, au fost imbunatatite suprafetele de rulare de la intrarea si iesirea din tunel, pe langa alte modificari efectuate in pitlane.

Via | FIA

Comentarii (3)

  • Ferrari
    Daca Ferrari nu rezolva problemele de fiabilitate o sa fie foarte greu sa obtina rezultate bune la Monte Carlo. FORZA ALONSO !!!
    7 8
  • F1_ALONSO
    Monaco
    Mergem cu pasi repezi spre un circuit valoros si interesant.Nu vor lipsi surprizele din partea lui Alonso,dar nici a lui Hamilton.Monaco este si va fi unul cel mai puternic circuit din Formula one.La ce a patit Lewis in Spania,stie ca trebuie sa dea tot pentru a ramane cu pilotii de top in clasament tocmai de aceea consider ca va face o cursa buna.
    2 3
  • Monaco
    Nu uitati cursa din 2008, cand nimeni nu se mai astepta ca Lewis sa castige dupa ploaie si un pit-stop suplimentar din cauza unei pane dupa ce a lovit glisierele. In concluzie, nu m-ar mira daca ar castiga un outsider aici :D
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru