FIA a stabilit cele două zone DRS pentru Singapore

de Daniel Popescu
Miercuri, 18.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Piloţii vor avea la dispoziţie două zone în care vor putea utiliza sistemul DRS în calificările şi cursa din Marele Premiu al statului Singapore.

FIA îşi respectă angajamentul de a implementa două zone de depăşire DRS pe toate circuitele din calendar unde acest lucru este posibil, după ce forul mondial a anunţat regulamentul de utilizare a tehnologiei pentru Marele Premiu al statului Singapore de la sfârşitul acestei săptămâni.

Astfel, la fel ca şi în ediţiile precedente, piloţii vor putea activa tehnologia intre virajele 5 şi 7, pe secţiunea cunoscută sub numele de Bulvardul Raffles, punctul de detecţie pentru diferenţa de o secundă fiind situat în virajul 4.

În plus, FIA a implementat şi o a doua zonă pentru DRS pe linia dreaptă de start-sosire, chiar dacă aceasta are o lungime mai mică decât în cazul celor mai multe circuite. Pentru această zonă, punctul de detecţie a fost stabilit înainte de intrarea în virajul 22. 

Comentarii (1)

  • Parca nu mai era sicana din virajul 10. Vad ca si aici apare. Sau poza este mai veche?
    Sunt curios cum o sa arate acel viraj.
    Oricum urat circuit.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru