FIA confirma castigarea procesului cu N.Technology

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.11.2009
N.Technology a pierdut procesul intentat forului mondial in privinta modului in care FIA a selectat noile echipe care vor concura in Formula 1 incepand din sezonul 2010.

Federatia Internationala de Automobilism (FIA) a confirmat in mod oficial ca a castigat procesul intentat de echipa N.Technology impotriva sa in privinta modului de selectie a echipelor care vor debuta in Formula 1 in 2010.

N.Technology a fost una dintre numeroasele echipe care au aplicat pentru un loc pe grila de start in sezonul urmator, insa aceasta nu a fost selectionata de FIA. Ulterior, echipa a dat in judecata forul mondial sustinand ca FIA a selectat numai echipe care au fost de acord sa utilizeze motoare Cosworth in 2010, fapt ce contravine regulamentului.

Chiar daca presa internationala a relatat inca de la inceputul lunii noiembrie ca FIA a castigat procesul, Curtea Franceza de Justitie a anuntat doar astazi verdictul oficial. In cadrul respectivului proces de selectie, Campos Grand Prix, Manor Grand Prix si USF1 au obtinut dreptul de a concura in Formula 1 incepand din sezonul 2010.

Via | FIA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru