Filmul despre Niki Lauda se va numi "Rush"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 22.06.2011
Filmul documentar despre accidentul suferit de Niki Lauda la Nurburgring în 1976 se va numi "Rush" şi va apărea în cinematografe până la sfârşitul acestui an.

Filmul documentar care va surprinde cele mai importante evenimente din cariera triplului campion mondial Niki Lauda începe să prindă contur, după ce studioul producător a oferit noi detalii despre acesta.

Filmul se va numi "Rush" şi se va concentra pe sezonul 1976 al Formulei 1 şi pe accidentul suferit de pilotul austriac pe circuitul de la Nurburgring în acel an. Lauda a fost la un pas de moarte după ce monopostul pe care îl pilota a luat foc, însă a reuşit să supravieţuiască datorită intervenţiei rapide a celorlalţi piloţi şi a revenit în Formula 1 după o absenţă de numai două curse.

Scenariul este scris de Peter Morgan, cel care a mai lucrat la filme precum Frost/Nixon sau The Queen, în timp ce regia va fi asigurată, potrivit publicaţiei LA Times, de Ron Howard, cel care a contribuit la Codul lui Da Vinci. Potrivit aceleaşi surse, filmul a primit deja finanţare şi ar trebui să apară pe marile ecrane din Europa până la finalul acestui an.

Via | GMM

Taguri: Niki Lauda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru