Force India îmbunătăţeşte monopostul pentru a câştiga lupta pentru locul cinci

de Daniel Popescu
Miercuri, 16.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India introduce un update pentru monopost în Singapore cu scopul de a-şi apăra locul cinci ocupat în clasamentul constructorilor.

Dezvoltarea monopostului va continua şi avem nevoie să profităm de orice oportunitate care ne iese în cale.

Vijay Mallya
Coproprietar Force India
Force India a ocupat locul cinci în clasamentul constructorilor în cea mai mare parte a sezonului, însă a fost surclasată temporar de Lotus pentru un singur punct înainte de a recupera locul cu ocazia Marelui Premiu al Italiei.

În prezent, echipa indiană are un avans de 13 puncte în faţa rivalilor, însă îşi propune o consolidare a poziţiei prin intermediul unui nou update care va fi introdus în Singapore.

"Cu şapte curse înainte de final nu ne putem permite să micşorăm ritmul. Dezvoltarea monopostului va continua şi avem nevoie să profităm de orice oportunitate care ne iese în cale. Lupta de la mijlocul plutonului pentru locul cinci se va duce probabil până în ultima cursă. Singapore ne va oferi o nouă şansă să optimizăm versiunea B a monopostului, pentru că introducem un mic pachet nou", a declarat coproprietarul Vijay Mallya.

Force India şi-a îmbunătăţit semnificativ performanţele după introducerea versiunii B a monopostului.

Nico Hulkenberg a obţinut un loc şapte în Italia, în timp ce Sergio Perez a terminat ultimele două curse pe locurile cinci şi, respectiv, şase. Mexicanul este încrezător că va putea continua în acest ritm şi în următoarele curse.

"În ultimele două curse am demonstrat cât de competitivi putem fi şi sunt încrezător că vom avea un nivel similar de performanţă în Singapore. Echipa forţează pentru a aduce performanţă monopostului şi pregătim îmbunătăţiri care ne vor ajuta în acest weekend. Mă simt mai confortabil cu monopostul actualizat, ceea ce este un semn bun pentru restul anului", a explicat el.

Via Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru