Force India nu comentează zvonurile despre acordul cu Hulkenberg

de Daniel Popescu
Joi, 21.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a refuzat să comenteze informaţiile potrivit cărora a ajuns la un acord cu Nico Hulkenberg pentru sezonul 2014 al Formulei 1.

Nu comunic nimic şi nu comentez în acest moment.

Vijay Mallya
Coproprietar Force India
Nico Hulkenberg a admis recent că şansele de a concura pentru Lotus în sezonul 2014 al Formulei 1 se micşorează constant în contextul întârzierii semnării parteneriatului tehnic al echipei britanice cu grupul de investitori Quantum Motorsport.

Presa internaţională a speculat că germanul s-a reorientat rapid şi că a ajuns la un acord pentru a reveni la Force India în sezonul următor.

Vijay Mallya, coproprietarul echipei indiene, a refuzat însă să comenteze aceste informaţii. "Nu comunic nimic şi nu comentez în acest moment", a declarat el când a fost întrebat dacă a semnat deja un contract cu un pilot.

Voi lua decizia după petrecerea de Crăciun de la Force India, adică în decembrie. Nu văd niciun motiv să schimb asta.

Vijay Mallya
Coproprietar Force India
Mallya explică această atitudine prin faptul că îşi va respecta programul iniţial de a anunţa linia de piloţi pentru sezonul 2014 abia în luna decembrie, chiar dacă această strategie nu este benefică pentru piloţi.

"Toată lumea ştie că iau deciziile în ultimul moment.

De fapt, nu chiar în ultimul moment, voi lua decizia după petrecerea de Crăciun de la Force India, adică în decembrie. Nu văd niciun motiv să schimb asta. Da, am fost abordat de alţi piloţi, dar toţi ştiu că decizia va fi luată în decembrie. Îmi place să cred că locul disponibil la Force India este dorit, nu doar un loc disponibil ca oricare altul. Aşa că nu sunt surprins că oamenii au venit la mine", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (1)

  • respect pentru aceasta echipa todeuna sunt corecti si imi pare rau ca au suferit din cauza pneurilor pirelli sunteti niste blegi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru