Hulkenberg nu mai are speranţe că va concura pentru Lotus în 2014

de Daniel Popescu
Marti, 19.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg a dezvăluit că şi-a pierdut speranţa de a concura pentru Lotus în sezonul 2014 ca urmare a întârzierii oficializării parteneriatului cu Quantum Motorsport.

Acordul cu Quantum durează de prea mult timp, până în punctul în care îşi pierde credibilitatea.

Nico Hulkenberg
Pilot Sauber
Şansele ca Nico Hulkenberg să semneze un contract cu Lotus pentru sezonul 2014 scad constant pe măsură ce echipa britanică întârzie să anunţe oficializarea parteneriatului cu Quantum Motorsport.

La numai 24 de ore după ce şeful Eric Boullier a admis că riscă să-l piardă pe Hulkenberg din cauza neclarităţilor privind viitorul financiar al celor de la Lotus, pilotul german a dezvăluit că speranţele sale de a semna cu echipa britanică sunt practic năruite, întrucât şi-a pierdut încrederea în înţelegerea Lotus - Quantum.

"Acordul cu Quantum durează de prea mult timp, până în punctul în care îşi pierde credibilitatea. Când acordul este amânat în mod repetat, în cele din urmă îţi pierzi speranţa", a declarat el pentru publicaţia elveţiană Blick.

Esential 1.9 milioane de euro ar urma sa fie salariul anual al lui Hulkenberg la Sauber
Sursa citată susţine că Hulkenberg a ajuns deja la un acord pentru a reveni la Force India, echipa pentru care a concurat în sezonul 2012.

Pentru a evita problemele financiare din acest sezon petrecut la Sauber, germanul ar fi impus condiţia de a primi în avans o parte din salariul pe anul viitor, estimat la aproximativ 1.9 milioane de euro.

Hulkenberg şi Force India nu au comentat însă informaţiile despre ipoteticul contract pentru anul viitor.

Informaţiile vin în contextul în care Sauber a confirmat că îşi doreşte să-l păstreze pe german la echipa în sezonul următor. 

Via Motorsport

Comentarii (4)

  • ovidiu150882
    Hulkenberg daca ar fi baiat destept ar semna cu Force India sau Sauber, Lotus e o destinatie imposibila pentru el se pare...
    Oricum ei tot bat campii cu parteneriatul lui peste prajit, deja fac alergie daca mai aud de aia de la Quantum Motorsport..
    Mari idioti astia de la Mclaren sa nu-l angajeze !
    13 0
  • JugaruGabi
    Lotus deja devine o echipa indecent de neserioasa...
    9 0
  • "ovidiu150882
    1. Daca ar fi concurat pt McLaren ar fi fost cam la fel sau chiar peste Button. Cred ca ar merita 10 mil salariu si nu 1,9 ca acum!
    2. Perez dovedeste ca e doar puti8n sub Jenson iar anul viitor ar fi fost un sezon mult mai bun pt el la McLaren!
    3. Magnussen nu a dominat campionatele premergatoare F1 in maniera in care a facut-o Hamilton... de fapt nu a catigat decat anul acesta. De aceea e un pariu riscant! E mai probabil sa nu faca ceea ce a facut Hamilton decat sa repete performantele acestuia!
    5 0
  • dreamland
    Pana la urma, Kimi a luat o decizie inteleapta sa plece...Asa e cand directorii financiari au putere nemasurata...
    Viseaza BANI, BANI si iar BANI !!!
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru