Formula 1 în 3D? Sky, interesată să se ocupe de producţia curselor, inclusiv în format 3D

de Daniel Popescu
Joi, 15.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Televiziunea pay-per-view Sky intenţionează să preia producţia curselor de Formula 1 şi să ofere inclusiv transmisiuni în format 3D, potrivit presei britanice.

Producţia curselor de Formula 1 este realizată în prezent de compania Formula One Management (FOM) afliată lui Bernie Ecclestone şi deţinătorului drepturilor comerciale, CVC Capital Partners, însă situaţia s-ar putea schimba în viitorul apropiat.

Compania Sky, care deţine drepturile pentru Formula 1 în Marea Britanie şi oferă numeroase posturi cu tematică sportivă în regim pay-per-view, este interesată să preia transmisiunile de la FOM şi, în plus, să ofere cursele de Formula 1 inclusiv în format 3D.

"Sky vrea să introducă transmisiile 3D şi va avea discuţii cu Ecclestone. Sky ar putea furniza întreaga acoperire a Formulei 1 prin preluarea controlului de la televiziunea lui Ecclestone", susţine publicaţia britanică The Times.

Urmareste Automarket
Informaţiile au fost confirmate inclusiv de Barney Francis, directorul executiv al Sky Sports, care admite că negocierile vor avea loc la sfârşitul sezonului.

"Vrem să preluăm transmisiile şi să facem asta? Ar fi o provocare pentru noi să producem orice sport.

Este o întrebare ipotetică, dar este nevoie ca FOM să nu mai vrea să facă asta. Ne-ar plăcea foarte mult să facem transmisii 3D, asta arată senzaţional pentru Formula 1. Va fi pe lista de discuţii pentru conversaţia pe care o vom avea cu FOM la sfârşitul sezonului", a declarat el.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru