Formula 1: Primele imagini cu noul monopost Williams, de specificație 2022

de Alexandru Monenciu
Marti, 15.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams a publicat primele imagini (digitale, ce-i drept) cu monopostul de specificație 2022. La fel ca Red Bull Racing, echipa britanică a dezvăluit, de fapt, noua grafică, susținând că vrea să păstreze încă secrete noutățile tehnice ale monopostului real.

După ce au încheiat sezonul trecut pe poziția a 8-a în clasamentul echipelor, britanicii de la Williams vor un 2022 mai bun. Nicholas Latifi a rămas, dar în locul lui George Russell (plecat la Mercedes-AMG F1) a venit Alexander Albon.

Așadar, pilotul thailandez revine în Formula 1, după un an în care a fost pilot de rezervă Red Bull.

În ceea ce privește monopostul pentru noul sezon, echipa Williams a luat modelul celor de la Red Bull Racing și a publicat doar o serie de imagini digitale cu un showcar "îmbrăcat" în noua grafică.

Chiar și așa, nu mai durează mult până vom vedea noile monoposturi în acțiune. Testele din pre-sezon sunt programate să înceapă în 23 februarie, iar prima etapă de Formula 1 din 2022 se va desfășura în perioada 18 - 20 martie pe circuitul Sakhir din Bahrain.

via Formula 1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru