Fostul sponsor al echipei Williams a dat faliment

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 04.02.2009
Compania Baugur, care in ultimii ani a sponsorizat echipa Williams, a initiat procedurile necesare pentru a intra sub incidenta legii falimentului.

Din cauza datoriilor cifrate la circa 2 miliarde de dolari, grupul islandez Baugur a fost nevoit sa solocite sprinul curtilor de justitie pentru a intra sub incidenta legii falimentului. Compania spera astfel ca isi vanda o parte dintre bunuri pentru a-si plati datoriile restante fata de banci.

Cu un numar de 50.000 de angajati la activ, Baugur este compania din spatele unor branduri precum Hamleys, House of Fraser si All Saints, prin intermediul carora islandezii au sponsorizat echipa Williams.

Totusi, Baugur nu a reinnoit contractele de sponsorizare in sezonul 2009, astfel ca britanicii nu vor avea de suferit de pe urma falimentului grupului islandez.

Cu numai un an in urma, inainte de izbucnirea crizei financiare, Baugur a negociat intens cu Frank Williams achizitionarea echipei britanice de Formula 1.

Taguri: Williams, faliment

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru