Franta anuleaza proiectul noului circuit

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 29.01.2009
Parlamentul francez a respins propunerea senatului de a construi un nou circuit de langa Paris, circuit ce ar fi putut gazdui Marele Premiu al Frantei din 2011.

Dupa ce Federatia Franceza de Motorsport a anulat Marele Premiu al Frantei de la Magny Cours din cauza problemelor financiare, una dintre solutiile propuse a fost construirea unui nou circuit langa Paris.

Senatul francez a aprobat proiectul cu numai doua zile in urma, sporind astfel sansele ca aceasta tara sa revina in calendarul F1 in 2011.

Cu toate acestea, parlamentul Frantei nu a reusit sa cada la o intelegere si, in cele din urma, a anulat complet proiectul.

Cei care s-au declarat impotriva proiectului sustin ca Magny Cours ar fi pierdut 400 de locuri de munca si ca circuitul ar fi fost localizat la numai 40 de minute de o important teren agricol. Totusi, este posibil ca pe parcursul zilei de astazi sa mai aiba loc discutii pe aceasta tema.

Taguri: , Magny Cours, circuit

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru