Furtunile ameninta Marele Premiu al statului Singapore

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.09.2009
Marele Premiu al statului Singapore ar putea fi afectat de furtuni puternice in fiecare dintre cele trei zile de concurs.

Informatiile meteo legate de cursa din acest weekend nu sunt foarte imbucuratoare pentru piloti. Vremea va fi relativ calda, insa mai rece decat anul trecut, urmand sa se inregistreze 28-29 de grade pe parcursul celor trei zile.

Adevarata veste prosta este reprezentata insa de posibilele furtuni care ar putea lovi circuitul pe tot parcursul weekendului. De altfel, acestea si-au facut aparitia chiar si in noaptea precedenta. Posibilele ploi din Singapore sunt mai periculoase decat in mod obisnuit, intrucat pilotii vor concura in aceasta tara numai pe timpul noptii.

Primele antrenamente libere de pe circuitul Marina Bay vor avea loc vineri la ora locala 18:00, cursa urmand sa inceapa duminica de la ora locala 20:00.

Via | Formula1.com

Taguri: Singapore, meteo, vreme

Comentarii (3)

  • Va fi o cursa teribila...!
    Sper sa avem parte de o cursa "nebuna, nebuna, nebuna" - bineinteles fara accidente grave, dar cu safetycar de mai multe ori pe pista..., in cazul in care "taifunul" de deasupra Singaporelui va uda si va sufla cu simt de raspundere peste piloti si masinile lor ! (Offtopic: Lewis ar putea sa traga cu ochiul la Rihanna si sa asculte in casti hit-ul "Umbrella"... poate va avea noroc)
    0 0
  • ...
    mi-as dorii si eu o cursa cu furtuni purternice...dar sa nu fie amanata cursa....sau sa fie suspendata...
    0 0
  • Vettel
    El ar putea fi cistigatorul.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru