GALERIE FOTO: Iată noul monopost Red Bull RB7 pentru sezonul 2011!

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 01.02.2011
Red Bull Racing a publicat primele imagini oficiale cu noul monopost RB7 desenat de Adrian Newey cu care echipa speră să-şi păstreze titlurile mondiale cucerite în 2010.

Red Bull Racing a dezvăluit noul monopost RB7 pentru sezonul 2011 în cadrul unor fotografii publicate pe site-ul oficial al echipei cu numai câteva minute înainte de prezentarea de pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia.

Potrivit primelor imagini, noul monopost desenat de reputatul inginer Adrian Newey are un nas înălţat, la fel ca cel al tuturor monoposturilor lansate până în prezent, însă există cel puţin două noutăţi majore faţă de rivali: carcasa motorului este semnificativ mai lungă, în timp ce aripa spate, care din acest sezon este ajustabila de către pilot, are un concept diferit.

Mai multe informaţii de natură tehnică vor fi disponibile ulterior, după publicarea mai multor fotografii şi după ce monopostul va începe testele de la Valencia.

Foto: Red Bull Racing

Comentarii (11)

  • RB&
    e identica si la fel cu RB6, daca asta e RB7
    0 5
  • Redbull
    Ma asteptam la un design mai agresiv si tehnic, nasu este prea mare deci consider pana acum Renault este mai interesanta ca design, urmeaza rezultatele.
    5 1
  • arata bine
    se putea face ceva mai mult. sunt curios care e ingeniozitatea lui newey aici . cred ca aripa spate va face iar diferenta si anul asta. momentan astept sa vad si williamsu si mercul dar per ansamblu renault e cea mai tare ca design si lotus.
    4 1
  • F1 inseamna mai putin impresie artistica
    Fanii F1 trebuie sa intelega ca, nu culorile si forma insolita face ca un monopost sa fie performant. Ceea ce conteaza sunt detaliile care nu se vad. Sasiu, frane, suspensii, motor-kers. Prin design se intelege felul in care obiectul proiectat si realizat corespunde functiei dorite. Nu forma sau culoare. Sunt convins ca RB7 va urma trendul din 2010. Sper s-o faca si Ferrari.I
    8 3
  • erat
    fac
    3 0
  • asa e
    nu stiu de ce ai dat rosu, oricum putin imi pasa de ce primesc aici. problema e ca lookol e important pt noi fanii. specificatiile tehnice sunt relevante in teste si in cursa. cu ce ma ajuta pe mine ca vad un F150 su oricare alta la specificatii? e irelevant. timpii si modul de acomodare cu noile ajustari tehnice din regulament vor face diferentele anul asta. eu mam referit strict la exterior. nu pot stii ce e sub capota decat in momentul cand voi face comparatie intre timpii obtinuti atunci se trag concluzii.
    3 2
  • ati uitat
    Torro Rosso 6 si merc ? www.gpupdate.net deja le-a postat problema e ca serverul e cam solicitat. asa ca inca va astept pe voi.
    3 0
  • @ildottore
    Fotografiile cu Toro Rosso si Mercedes GP vor fi publicate imediat ce acestea apar pe site-urile oficiale ale echipelor. Nu putem publica fotografiile realizate de jurnalistii prezenti la Valencia, din motive evidente de copyright.
    6 0
  • in sf
    arata bine mercul 02. ceva mai agresiv decat mercul de anu trecut (as spune mult mai frumos ca design si mai viu colorat). abia astept sa vad si timpii din teste.
    5 0
  • ok
    @ daniel am priceput fara regrete
    3 0
  • redbull
    din cate observ eu se pare ca redbull este singura echipa (dintre care au lansat pana acum monopostul) care au in spate acea "coada de rechin"....eu cred ca celalalte echipe nu a pus aces efect aero-dinamic din cauza aripi spate ajustabile....(e doar o parere)
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru