GALERIE FOTO: Iată noul monopost Virgin Racing pentru 2011!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.02.2011
Virgin Racing a lansat luni noul monopost MVR-02 cu care va concura în sezonul 2011 al Formulei 1.

Virgin Racing a devenit luni una dintre ultimele echipe care îşi prezintă monopostul pentru sezonul 2011, după ce a publicat primele imagini oficiale cu noul MVR-02.

Construit integral prin intermediul tehnologiei computerizate CFD (Computaţional Fluid Dynamics), noul monopost beneficiază de un nas coborât, în puternic contrast cu monoposturile tuturor celorlalte echipe, care au optat pentru un nas semnificativ înălţat. În schimb, spatele monopostului este mai îngust, element care se regăseşte pe multe dintre monoposturile deja lansate de rivali.

Virgin Racing va concura în sezonul 2011 al Formulei 1 sub licenţa rusă, după ce constructorul auto Marussia a cumpărat un procent semnificativ de acţiuni la echipă, urmând să mizeze pe serviciile lui Timo Glock şi Jerome D'Ambrosio.

Via | Virgin Racing

Comentarii (2)

  • Schumy fan 4 ever
    Parca am mai vazut masina asta si anul trecut...
    Vreau sa spun ca arata izbitor de tare cu cea de anul trecut.
    0 6
  • NeoGalaxy
    Beyond My Fear
    @michael_schumacher: Seamana izbitor cu masina de anul trecut, dar sunt si cateva diferente destul de usor de observat. Evident nu sunt ca la Ferrari, McLaren sau Red Bull dar daca te uiti atent vezi cateva deosebiri. Este oricum un pas inainte, sa vedem cat de fiabila o sa fie in curse :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru