Force India a publicat prima imagine cu noul monopost pentru 2015

de Daniel Popescu
Miercuri, 25.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a dezvăluit într-o imagine computerizată noul monopost cu care va concura în sezonul 2015. Acesta va fi utilizat în prremiera vineri, în a doua zi de teste din cadrul sesiunii de la Barcelona.

Esential 3 este numarul maxim de zile in care Force India va testa noul monopost
Force India a publicat miercuri prima imagine cu noul monopost VJM08 cu care va aborda sezonul 2015 al Formulei 1.

Echipa a ratat prezenţa la sesiunea de teste de la Jerez şi a utilizat monopostul de anul trecut în cadrul primei sesiuni de evaluare de la Barcelona, însă noul monopost a fost finalizat şi va fi transportat pe circuitul de la Catalunya în cursul zilei de vineri.

Indienii speră să iasă pe circuit cu noul monopost chiar vineri, dacă inginerii vor finaliza asamblarea acestuia în timp util. "Noul VJM08 va sosi la Barcelona vineri dimineaţă, iar ultimele setări vor fi realizate în garajul de la circuit. Intenţionăm să ieşim pe circuit vineri, iar monopostul va rula cât se poate de mult pe parcursul weekendului", a declarat Otmar Szafnauer, COO-ul echipei Force India.

Echipa nu a anunţat încă linia de piloţi pe care o va folosi pe parcursul sesiunii de teste.

Via Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru