Galerie foto inedita: Pilotii de F1 au jucat fotbal la Monaco!

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 21.05.2009
Mai multi piloti reprezentativi de Formula 1 au participat la un meci de fotbal in scopuri caritabile desfasurat la Monaco, gazda cursei din acest weekend.

Marele Premiu al statului Monaco are un statut special in calendarul Formulei 1, iar evenimentele extravagante din afara paddock-ului sunt cel putin la fel de importante si promovate si ca cursa propriu-zisa.

Printre acestea se numara si traditionalul meci de fotbal desfasurat in scopuri caritabile la care participa o serie de piloti de Formula 1.

In acest an, nationala pilotilor a intalnit pe stadionul Louis II o echipa formata din fotbalisti locali. Singura conexiune cu Formula 1 a fost reprezentata de echipamentul alb-negru in stilul steagului cu patratele care atesta finalul unei curse, iar printre pilotii care au participat la inedita partida de fotbal s-au numarat Felipe Massa, Fernando Alonso, Sebastian Vettel, Giancarlo Fisichella, Sebastien Bourdais, Jarno Trulli si Nico Rosberg.

Taguri: Monaco, fotbal, stadion

Comentarii (5)

  • poate nu l-ati observat si pe max biaggi
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Lewis
    Pe "maritul" campion Lewis nu-l vad, nu prea are moaca de amfitrion. Nu de alta dar el concureaza de placere. Oricum meciul a fost pentru cauze umanitare si vad ca putini piloti raspund la astfel de idei, exceptand-ul pe Nick care doneaza cat poate (laudabil de astfel). Iar Schumi se stie ca a donat o gramada pana acuma, ceea ce mai pare si mai laudabil.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Lewis
    Adica deh, Albert de Monaco poate sa joace fotbal dar Lewis nu se coboara la asa ceva. Si se mai mir ca nu-l iubeste lumea... mda tare strategie!
    0 0
  • Meci
    Bravo lor pt cauza pt care au facut acest gest. Sunt haiosi :) dar Fisico parca ar fi fost fotbalist toata viata
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Piloti
    Daca este ceva pentru ca ma minunez este forma loc fizica :) Impresionant cate antrenamente fac si cred ca sunt ceva mai puternici si rezistenti ca un fotbalist, desi nu stiu cum stau cu stamina. Daca este sa ma gandesc cum arata Fernando dupa acea cursa... cred ca stau foarte bine cu stamina :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru