GALERIE FOTO: Reacţiile lui Vettel după câştigarea titlului mondial

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 15.11.2010
Automarket vă prezintă în 40 de fotografii modul în care Sebastian Vettel şi-a exprimat bucuria pentru câştigarea titlului mondial.

Comentarii (10)

  • Vettel
    A meritat 100% sa devina Campion.Felicitari.
    11 1
  • Felicitari Vettel
    spre surprinderea mea, imposibilul sa dovedit posibi:),asta e...pacat de munca lui Alonso, care a fost ruinata de o echipa italiana de imbecili....de cind a plecat Ros Brawn de la echipa, strategia la Ferrari a avut de suferit extrem de mult....pur si simplu a fost inadmisibil oprirea aia la pit stop, in conditiile cind ieseai in spatele plutonului...a fost o momeala(webber) ,care a dat rezultatul scontat.
    Pe viitor daca Ferrari nusi ia un strateg de top, atunci o sa aiba parte numai de surpize de genu asta.
    degeaba il incurajau pe Alonso prin team radio ca este super talent.....asa s italienii astia, niste prosti cu litere mari, dupa ce fac c...tul incearca sa-l dreaga, prin niste complimente care nu-si aveau rost in momentul cela.
    Inca o data imi pare rau pt Alonso....si felicitari pt Vettel, asta e, la anul daca Alonso nui calmeaza pe macaronarii astia, atunci situatia se va repeta.
    7 8
  • toreador
    Da bine spui, RBR a facut orice pt a fi Vettel campion, sacrificandu-l pe amaratul de Webber. Oricat de tare ar sustine ei nu au tratat pilotii in mod egal, dar au stiut sa fie discreti. Oricum Ferrari a muscat momeala Webber. Felicitari inca o data RBR, o strategie perfecta!
    8 9
  • vettel
    cat ma bucura faptul ca nu a castigat alonso, red-ul a meritat din plin ambele titluri. ne vedem la anul
    10 2
  • dmd
    Mosule , cred ca tu ai ceva probleme. Webber a intrat la boxe din cauza unor probleme cu aderenta pe partea spate, daca ai urmarit cursa trebuie sa vi observat si chestia asta, asa ca nu vad unde este sacrificarea lu Webber. Mai pune si tu mintea la contributie cand te apuci sa lasi comentarii pe aici .
    7 5
  • ctlnmihai
    Vettel
    Superbe poze mai ales ultimele când piloţii Mclaren îl stropesc pe Vettel cu şampanie...De altfel piloţii Mclaren au fost primii după cursă care l-au felicitat pe Vettel după cursă..Nu l-am văzut pe însă pe Alonso să meargă după cursă să-l felicite... dar desigur spaniolul în următoarele ore sau zile îl va felicita pe noul campion mondiar..sper să aibe tăria de a o face...
    11 2
  • Vettel
    Frumoasa galerie foto, chiar emotionanta. Ce nu am spus ieri, completez azi, si anume faptul ca nu mi-am pierdut speranta si optimismul in ceea ce il priveste pe Vettel pana la final. Am crezut in puterea de a reveni si de a-si depasi colegul de echipa si pe ceilalti adversari. A aratat in calificari ca e mai rapid decat Webber si a invatat sa gestioneze monopostul + pneurile. Webber a gresit mai mult in ultimul moment sub presiune (Korea, Abu Dhabi). Stiu ca sunt multi aici care il blameaza, dar pur si simplu i-a depasit pe toti :D
    8 0
  • ctlnmihai
    iulianimi
    admin postează numai logat......
    0 0
  • @ally_great
    "i-a depasit pe toti" Cu masina RB pun pariu pe 1 milion de dolari ca si Nico Rosberg castiga titlul:))
    2 6
  • Magic
    "That's what i'm talking about".
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru