GALERIE FOTO: Ricciardo a făcut o demonstraţie de F1 în India

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 03.10.2011
Daniel Ricciardo a efectuat în weekend o demonstraţie de Formula 1 în New Delhi, în avanpremiera Marelui Premiu al Indiei.

Red Bull Racing a participat la sfârşitul săptămânii trecute la un eveniment de popularizare a Formulei 1 în India, ca parte a pregătirilor pentru ediţia inaugurală a cursei din această ţară.

Responsabil cu spectacolul a fost Daniel Ricciardo, pilotul Hispania Racing mărturisind la final că nu a văzut niciodată atât de mulţi oameni la un astfel de eveniment.

"Demonstraţia a fost cu adevărat înviorătoare, în special datorită legiunilor de fani care s-a aliniat pe marginea drumului. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva, dar sunt sigur că Red Bull a mărit milioane de pulsuri, întrucât India aşteaptă luminile verzi pentru Marele Premiu din această lună", a declarat australianul.

O altă echipă care a făcut recent o demonstraţie similară în India este McLaren, care a fost urmărită pe viu de peste 40.000 de fani ai Formulei 1.

Via | Red Bull

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru