GALERIE FOTO şi VIDEO: Red Bull a făcut o demonstraţie de F1 în centrul Londrei

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.07.2010
Mark Webber a făcut o demonstraţie-surpriză de Formula 1 în centrul Londrei la volanul unui monopost al echipei Red Bull Racing.

Red Bull Racing şi-a câştigat reputaţia de echipă care efectuează demonstraţii inedite de Formula 1 pe parcursul anului. După ce în urmă cu câteva săptămâni a efectuat primele tururi pe o plajă din Republica Dominicană, echipa austriacă a făcut o vizită surpriză în centrul Londrei.

Mark Webber a efectuat câteva tururi lângă Big Ben, unul dintre cele mai importante simboluri ale Londrei, iar mecanicii echipei au exersat de cinci ori schimbul de pneuri. Evenimentul s-a desfăşurat la primele ore ale dimineţii fără un anunţ prealabil al echipei, motiv pentru care trecătorii care se aflau în zona în acel moment au avut parte de o surpriză plăcută şi au admirat demonstraţia pilotului australian.

"Evident, aceasta este o oportunitate unică în viaţă. Nu în fiecare vezi Londra dintr-o maşină de Formula 1. Anul acesta are din nou câteva schimbări interesante de regulament, aşa că orice antrenament pe care echipa îl obţine va face diferenţa, indiferent unde va avea loc", a declarat australianul la finalul demonstraţiei.

Webber s-a urcat astfel la volanul unui monopost de Formula 1 la numai cinci zile după ce a suferit un accident spectaculos în Marele Premiu al Europei.

 

Via | Red Bull Racing | Foto: Red Bull Racing

Comentarii (2)

  • rayn380
    ...
    Nice show!! Pe cand si prin TM(Ro) o astfel de "bijuterie" Apropo, care este din TM si ar vrea sa mearga la Hungaroring la cursa de anul acesta.....?!?! As vrea sa merg, dar parca singur nu-mi prea vine sa merg. Accept sa merg inclusiv si cu unul sau mai multi fani(e) Ferrari :D, numai sa fie pasionat de F1....Astept feedback, cu toate ca ii putin cam tarziu pentru aceasta cursa, dar cred ca ne-am descurca.....
    4 3
  • Publicitate
    Iata cum ei isi fac publicitate fara sa teseze masina cum au facut cei de la kakarri! Bravo lor!
    Mai erau si destepti care sustineau ca nu poti sa-ti faci publicitate cu un monopost mai vechi de o luna!

    Si totusi: poate RBR au testat noile pistoale cu aer comprimat.
    :)
    5 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru