GALERIE FOTO: Vettel, primit ca un erou în oraşul său natal

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 22.11.2010
Sebastian Vettel a fost aclamat de 25.000 de fani la sosirea în Heppenheim, oraşul său natal, după cucerirea titlului mondial.

Sebastian Vettel a avut ocazia duminică să petreacă o oră în oraşul său natal, pentru a sărbători titlul mondial cucerit cu numai 7 zile în urmă. Germanul, care a sosit în Heppenheim direct din Abu Dhabi şi a plecat după numai o oră cu destinaţia Spania, a fost întâmpinat de 25.000 de fani, care au primit autografe pe numeroasele postere pe care le-au adus cu ei la eveniment.

Vettel a fost entuziasmat de primirea de care a avut parte şi a făcut câteva fotografii cu telefonul mobil. "Sunt puţin pierdut, nu mă aşteptam să vină atât de mulţi oameni. Este oraşul meu natal. Călătoresc prin toată lumea şi sunt aplaudat, dar aplauzele din partea oamenilor din oraşul natal sunt foarte speciale", a declarat el pe scena amplasată în Piaţa Europa din Heppenheim.

Cu această ocazie, Vettel a devenit cetăţean de onoare al oraşului, care a primit şi numele neoficial de Vettelheim. Noul campion mondial a glumit cu localnicii, a retrăit momentele de glorie de la Abu Dhabi şi a dezvăluit ca Fernando Alonso nu l-a felicitat încă pentru titlu.

El va primi trofeul pentru titlul mondial în 10 decembrie, în cadrul unei gale organizate de FIA. În prezent, germanul locuieşte în Elveţia.

Via | Deutsche Presse-Agentur | Foto: Red Bull Racing

Comentarii (2)

  • Osiris
    Bravo
    Bravo lor ... astia stiu ce trebuie sa faca pentru campionii lor .... din pacate, noi nu stim ... suntem penibili.
    3 1
  • razvan
    ?
    Da ce campioni avem noi si nu stim ce trebuie sa facem pentr-u ei?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru