GALERIE FOTO: Williams a lansat noul monopost pentru 2013

de Daniel Popescu
Marti, 19.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams a prezentat marţi la Barcelona noul monopost cu care Pastor Maldonado şi Valtteri Bottas vor concura în sezonul 2013 al Formula 1.

Williams a devenit marţi ultima echipă care îşi prezintă noul monopost pentru sezonul 2013. După ce a folosit vechiul FW34 în sesiunea de teste de la Jerez, echipa britanică a dezvelit marţi noul monopost FW35 cu care va aborda sezonul 2013.

Conform aşteptărilor, Williams a optat pentru un panou din fibră de carbon între şasiu şi nas pentru a ascunde aspectul inestetic de anul trecut, însă marea surpriză este lăţimea mică a plăcilor exterioare ale caroseriei din partea spate a monopostului.

Urmareste Automarket
Măsura agresivă este asemănătoare cu cea abordată de Sauber, iar echipa britanică afirmă că a schimbat complet specificaţiile pentru cutia de viteze, suspensiile spate, radiatoare, podea, sistem de evacuare, placi exterioare pentru caroserie şi nas.

Noul monopost a atras deja atenţia rivailor, întrucât în spatele sistemului de evacuare există două fante care aparent încalcă regulamentul tehnic.

Soluţia a fost adoptată şi de Caterham, care a optat însă pentru o singură fantă în zona respectivă. Regulamentul tehnic interzice existenţa unor astfel de fante într-o zonă clar delimitată a sistemului de evacuare.

Via Williams

Comentarii (5)

  • zici ca e masinuta de jucarie ;))
    0 0
  • in spate acolo unde are spatiul ala gol ar putea monta un portbagaj
    0 2
  • Fan F1
    FIA a declarat ilegale solutiile Williams si Caterham, asa ca acestia trebuie sa le modifice pentru prima cursa.
    6 0
  • ghita444
    Acest Wiliams este proiectat cred ,pentru a promova sponsorii ,si a face reclama la vre-o firma de produs combinizoane.
    0 2
  • MIREL_F1
    POATE ASTA A FOST CAUZA INTARZIERI CU PREZENTAREA MONOPOSTULUI SI AU GASIT CEVA ORICUM ILEGAL ,DAR NICI PARTEA DIN FATA ..NASUL MASINII.. NU ARARA PREA BINE
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru