George Russell a semnat contractul cu Mercedes: va concura din 2022 alături de Lewis Hamilton

de Paul Cosma, Foto: F1
Marti, 07.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
George Russell va concura pentru Mercedes începând din sezonul 2022 al Formulei 1. Anunțul mult așteptat de fani vine la o zi după ce Valtteri Bottas a semnat cu Alfa Romeo.

Mercedes și-a definitivat echipa de piloți pentru următorul sezon de Formula 1. După luni bune de așteptare, nemții au anunțat oficial că, din 2022, multiplul campion Lewis Hamilton îl va avea pe coleg pe George Russell de la Williams. 

Mutarea era una previzibilă, în special după ce Valtteri Bottas a semnat un contract pe mai mulți ani cu Alfa Romeo, urmând să părăsească Mercedes la sfârșitul anului. 

Un contract “pe termen lung” a primit și Russell, care acum trebuie să demonstreze că echipa germană a luat cea mai bună decizie prin cooptarea sa. 

“Este o zi specială pentru mine, atât din punct de vedere personal, cât și profesional, dar și o zi cu emoții mixte. Sunt încântat că mă alătur Mercedes de la anul, un pas uriaș în carieră, dar asta înseamnă și că trebuie să-mi iau rămas bun de la colegii și prietenii mei de la Williams. A fost o onoare să lucrez cu ei și să reprezint numele Williams în F1, a spus pilotul britanic în vârstă de 23 de ani.

Comentarii (9)

  • Costel
    intr-adevar, azi e o zi cu adevarat mare pentru Russell si care evident ca impune tratarea sa in consecinta de catre media dedicata, dar nici ziua de maine, 8 septembrie, nu se lasa mai prejos in ceea ce priveste gabaritul bornelor cu care-i presarat Marele Circ, ba din contra, Maranello aniverseaza doi ani scursi de la ultima victorie din prodigioasa cariera a lui Charles L'echec.....
    4 0
  • Sa speram ca-l vor lasa sa-si etaleze pe deplin talentul si ca nu-i vor transforma intr-un "wingman", ca sa nu mai spun pres, asa cum au facut cu Bottas. N-as vrea sub nici o forma ca "Valtteri, it's James, abort this lap" sa se transforme in "George, it's James etc, etc ".
    7 9
  • The Dot
    Daca Mercedes va avea o masina decenta, la anu' vor iesi scantei. Pentru mine nici ca se putea mai bine, sa am la aceeasi echipa cei doi piloti favoriti.
    4 0
  • George să vedem dacă îşi păstrează zîmbetul şi la anul.
    Kimi îmi părea mai talentat decît George atunci cînd Kimi avea anii lui George.
    7 3
  • Sper sa nu-l acuze de rasism daca-l bate pe BLM-ist !
    9 3
  • Nu cred că Russell va face ce vrea el din primul an. Până când Hamilton nu-şi va încheia contractul cu MB, va fi pilotul nr. 2. Dacă se va adapta, va deveni apoi nr. 1. Vă daţi seama cum ar fi ca Max să fie campion cu 1 punct avans? ( punct adus de Russell în Belgia prin clasarea în calificări înaintea lui Hamilton?)
    4 0
  • Costel
    daca declaratia lui Russell nu-i eminamente una diplomatica:
    "LEWIS IS MY ROLE MODEL ON AND OFF THE TRACK"
    atunci lucrurile iau o turnura ireversibila si dramatica in perceperea acestui aspirant la celebritate de catre cei care si-au propus ca sub nicio forma sa nu-si terfeleasca propriile norme de conduita atat in viata personala cat si cea profesioanala....

    grandprix247.com/2021/09/07/russell-says-lewis-hamilton-is-his-role-model-on-and-off-the-track/
    1 3
  • @Costel
    A mai fost unul care si-a declarat admiratia si sustinerea pentru propriul model și pe urma l-a calcat in picioare pe pista. Daca nu ma insel, parca la Ferrari. Iar modelului mi se pare ca-i spune Seb.
    2 0
  • corny39
    Oricine ajunge in echipa cu Hamilton va fi etern loc 2. dc nu ar fi ordine de echipa sigur vor fi batalii intre cei doi. Hamilton este un lord care nu st sa si apere corect sansele. Era mai bine dc Hamilton il avea coechipier pe Norris care s-a specializat in a distruge masini RedBull. Faza cea mai nou a fost cu Perez in Olanda.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru